‘Tiger King krijgt een tweede seizoen’

Dat zou wat zijn!

Lees ook

De Netflix documentaire Tiger King was vorig jaar natuurlijk booming. Dat is ook de makers van de serie niet ontgaan, want er gaan nu geruchten rond over een tweede seizoen van de populaire documentaire: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness.

Vervolg

Heel de wereld was vorig jaar in de ban van het verhaal rondom Joe Exotic en Carole Baskin. Er kwamen steeds meer krankzinnige verhalen over de hoofdrolspelers naar buiten en fans hoopten dan ook op antwoorden in eventuele vervolgafleveringen.

Hints

Die antwoorden lijken er nu te gaan komen, want John Reinke en James Garretson, de makers van de serie, hinten op een tweede seizoen. Volgens John moeten we allemaal “onze ogen ervoor openhouden”. “Ik wil jullie allemaal bedanken voor het kijken van Tiger King en bereid je voor, geloof het of niet, maar er komt heel binnenkort een nieuw seizoen aan”, vertelt hij in een video op YouTube.

Aha! We zijn heel benieuwd wat we van dit tweede seizoen kunnen verwachten, aangezien Joe Exotic nog steeds in de gevangenis zit en Carole Baskin zijn dierentuin heeft overgenomen. Juicy!

Bron: Superguide | Beeld: Tiger King, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook