Dit was het dan: Kim Kardashian en Kanyé West officieel uit elkaar

De scheiding is nu dan toch echt officieel.

Lees ook

It's over voor Kim Kardashian en Kanyé West. Kimye is niet meer. De realityster heeft namelijk officieel een scheiding aangevraagd, zo meldt TMZ.

Over en uit

Al langere tijd deden geruchten de ronde dat het huwelijk van Kim en Kanye steeds meer scheuren begon te vertonen. Zo werd er eerder al gespeculeerd dat het stel niet meer samen woonde en dat ze van plan waren om te gaan scheiden. Dat bleek helaas ook zo te zijn… Kim's advocaat Laura Wasser heeft de scheidingspapieren namelijk officieel ingediend.

Kinderen

Een insider wist aan HollywoodLife eerder al te vertellen dat er werd gesproken over het verdelen van alle villa's, bedrijven en miljarden die Kim en Kanye in hun bezit hebben. Ook hebben de twee vier prachtige kinderen, North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). En die moeten natuurlijk ook ergens wonen.

Kim zou nu hebben laten weten het voogdijschap nog wel met te Kanyé willen delen. Dat houdt in dat de ze hun kinderen zullen opvoeden via co-ouderschap. De twee waren zo'n zeven jaar getrouwd.

Het hele drama rondom het huwelijk van Kimye zal in het nieuwste seizoen van Keeping up with the Kardashians te zien zijn.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook