Wow: zo ziet Luke uit Modern Family er nu uit

Acteur Nolan Gould onderging een indrukwekkende transformatie.

Lees ook

Hij groeide op voor onze ogen: elf jaar lang speelde Nolan Gould de rol van Luke Dunphy in Modern Family. Nu Modern Family na elf seizoenen is afgelopen, wil Nolan een nieuw carrièrepad inslaan – en daar hoort voor hem een fit en afgetraind lichaam bij.

Afgetraind

Van coronakilo’s is bij Nolan geen sprake. Nadat hij werkloos raakte besloot de acteur de afgelopen maanden keihard te trainen om er ripped uit te zien. “Ik heb het gevoel dat ik nu moet kiezen waar ik heen wil met mijn carrière. Een manier om dat te doen is door mijn uiterlijk en denkwijze om te gooien”, vertelt Nolan aan People.

“Ik trainde elke dag anderhalf uur met mijn vriend Michael, die personal trainer is”, vertelt Nolan. “Nu ik in de lockdown geen werk heb, is trainen een manier om me te motiveren om de deur uit te gaan.”

Gezonde levensstijl

Nolan heeft ook zijn voeding op de schop gegooid. “Ik eet nu zoveel gezonder.” Naar eigen zeggen wilde hij niet langer eten als een teenage boy. “Ik eet niet meer vier pizza’s achter elkaar.”

Wat hij dan wel eet? “Magere eiwitten en zoveel groente als ik wil. Ook probeer ik geen frisdrank en alcohol te drinken”, deelt Nolan. Veel trainen en gezond eten heeft niet alleen Nolans lichaam getransformeerd, maar ook zijn geest. “Ik voel me helderder in mijn hoofd. Ik schrijf veel en ik volg acteerlessen. Ik zet alle stappen die nodig zijn zodat ik na de pandemie hopelijk meteen weer aan het werk kan gaan.”

Bekijk hieronder hoe Nolan er nu uitziet:

Bron: People, Superguide | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook