WIN: 25x 30 mondkapjes van KAZE t.w.v. €90

Doe mee en win!

Hoewel we er in de eerste weken nog enorm aan moesten wennen, hebben we nu standaard aan mondkapje op zak. En aangezien we deze mondmaskers waarschijnlijk nog wel even moeten dragen, geven wij een toepasselijke prijs weg. Grazia geeft namelijk 25x 30 mondkapjes van KAZE t.w.v. €90 weg!

Fashion item

Aangezien we die mondkapjes sowieso moeten dragen, kunnen we er maar beter het beste van maken. Oftewel: we matchen de kleur van ons mondkapje met onze tas, look of schoenen. Want waarom ook niet. Hoewel de looks niet onbelangrijk zijn, is comfort – en veiligheid – écht onmisbaar bij het dragen van je facemask.

Grote kans dat je de mondkapjes van KAZE al bij menig celeb hebt gespot. Zo zagen we Cardi B flaneren in haar Pierre-Louis Auvray dress inclusief matching mondkapje. Ook celebs als Justin en Hailey Bieber, Jennifer Lopez, Adriana Lima en Dua Lipa werden onlangs gespot met de mondmaskers van KAZE. Enne, nu willen wij ze ook.

KAZE

Wat de mondkapjes van KAZE zo bijzonder maken? De mondkapjes hebben een ergonomische vorm voor extra draagcomfort, 5-laags materiaal met een bizar goede filtercapaciteit en verstelbare elastieken. Daar komt nog bij: de mondkapjes zijn ieder verpakt in een afsluitbaar zakje.

Fun fact: KAZE is het Japanse woord voor wind. En net als de wind zijn deze mondkapjes licht, koel en flexibel. Daarnaast zijn de maskers inmiddels in zo'n 17 verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor het matchen met je outfit een makkie wordt. Hoe leuk is dat?!

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om door de supermarkt te flaneren met deze fashionable masks van KAZE? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 25x 30 mondkapjes van KAZE t.w.v. €90 weggeven. De winnaars ontvangen per persoon drie dozen met daarin 10 mondkapjes – dus in totaal 30 mondkapjes! Je ontvangt de face masks in kleuren van lichtgrijs en donkergrijs via mosgroen en luchtblauw tot knallend paars en felrood. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Niet gewonnen? Wees niet getreurd. Je shopt de mondkapjes via deze link gewoon zelf!

[mail-and-win title=”WIN: 25x 30 mondkapjes van KAZE t.w.v. €90″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”28-2-2021″ terms=””]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 28 februari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws