Prince Charmings Ferdi en Marvin biechten op: ‘We hadden al eerder stiekem gekust’

Deze kus is alleen nooit in beeld gebracht.

Lees ook

Hoewel het voor de kijker al vrij duidelijk was dat de vonk tussen Ferdi en Marvin tijdens Prince Charming oversprong, zagen we het tweetal pas zoenen tijdens hun final date. Wat blijkt nu? De twee hadden al véél eerder in het programma een intiem moment.

Stiekem gekust

Misschien kun je het nog herinneren. Zo niet, dan volgt nu een kleine recap. Toen Marvin voor het eerst aan tafel schoof bij de mannen in de villa, besloot Ferdi – galant als-ie was – de prince een rondleiding te geven door het huis. De twee stonden vervolgens te kletsen in een van de slaapkamers, en keken elkaar diep in de ogen aan.

Waar de kijkers thuis hoopten op een gepassioneerde kus, gebeurde er daarentegen helemaal niets. In de auto met Nick Eshuis bespreken de mannen dit moment van het programma. Enne, daarbij biecht Marvin het een en ander op. “Daarvoor hadden we elkaar al een kus gegeven.” Ooh la la, zouden de twee elkaar daarom zo intens hebben aangekeken?

Niet op beeld

“Die kus staat alleen niet op beeld”, gaat hij verder. “Het was gewoon een kus.” De camera's waren er op dat moment net niet bij, waardoor de kus niet op beeld is vastgelegd. “Er werd wel geluid opgenomen, want onze microfoon stond gewoon nog aan”, lacht Ferdi.

Nick vraagt zich vervolgens af of er tijdens het programma een mogelijkheid was om elkaar stiekem op te zoeken. Hierop weten Ferdi en Marvin allebei enorm snel te antwoorden. “Nee, dat was echt niet mogelijk. Je werd continu in de gaten gehouden.”

Beeld: RTL | Video: YouTube (Nick Eshuis)

Laatste nieuws

Zie ook