De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan powervrouw Yolanthe Cabau siert de cover.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grazia Yolanthe

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Yolanthe Cabau siert de cover.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Deze week

*Powervrouw Yolanthe Cabau is Grazia's nieuwe columniste (yes!), lanceert binnenkort haar eigen lifestyle-app en platform én is vanaf 2 april te zien in de Netflix-film Just Say Yes. Yolanthe is terug, en zowel fysiek als mentaal sterker dan ooit – en wij vroegen haar het hemd van het lijf.
*Op 17 februari werd ze veertig en daarmee lijkt Paris Hilton eindelijk volwassen. De partygirl met babystem is niet meer, anno 2021 is Paris een serieuze zakenvrouw. Wij vertellen je alles over hoe La Hilton zich keer op keer opnieuw uit wist te vinden...
*De coronacrisis heeft flink wat teweeg gebracht. Zo ook de manier waarop we met fashion omgaan. Wij vertellen je 9 manieren waarop Covid-19 de modewereld veranderde.
*Ze is dé vrouw in Amerika die echt iets kan veranderen. De hoop voor zwarte meisjes, een inspiratie voor elke vrouw. Dit zijn de wapenfeiten van Kamala Harris.
*Het liefdesleven van Channah en Quentin is soms bijna niet bij te houden. Toch weet Channah één ding zeker: "Quentin en ik kunnen niet zonder elkaar."
*Op zoek naar een slimme stijl-investering? Wij tippen de geruite blazer en zetten de meest prachtige exemplaren op een rij.
*Hoewel de winterse temperaturen achter de rug lijken, moet onze huid nog steeds dealen met een verwarming op standje sahara én waarschijnlijk een slechte ventilatie (want working from home). Hoe je voorkomt dat je huid uitdroogt? Huidexpert Jetske Ultee vertelt je alles wat je moet doen om je huid te helpen overwinteren.
*Wat niemand weet: 'Ik heb last van ernstige angstaanvallen'
*Wat zeggen de sterren over de aankomende maand? In Grazia's horoscoop lees je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');