Zó ziet de vriendin van Bridgertons Regé-Jean Page eruit

De Duke of Hastings is – helaas – in het echte leven ook al bezet.

Slecht nieuws voor fans van acteur Regé-Jean Page aka the Duke of Hastings. Regé-Jean is no longer available. De acteur werd namelijk meerdere malen intiem knuffelend gespot met de knappe Emily Brown.

Serieuze relatie

Je begrijpt het goed, de Bridgerton-acteur heeft ook in het echte leven zijn duchess gevonden. Regé-Jean en Emily werden namelijk op Valentijnsdag samen gespot en de foto's laten zien dat de twee het erg gezellig hebben met elkaar.

Volgens The Daily Mail is het koppel al een tijd samen, aangezien de twee afgelopen februari samen een huis kochten in Londen. De gelukkige lady Emily is een freelance tekstschrijver van beroep en heeft volgens de roddelsite gewerkt met grote merken als Uber, Nike en Converse. Enne, daarnaast is Emily ook nog parttime voetballer voor FFB Warriors, een club in Zuidwest-Londen.

Geruchten

Regé-Jean deelt niet veel over zijn privéleven en houdt ook zijn relatie met Emily graag onder de radar. Maarre, dit zorgde er wel voor dat fans van de Bridgerton flink wat gossip de wereld in brachten. Zo deden onlangs geruchten de ronde dat Regé-Jean en zijn tegenspeler Phoebe Dynevor in real life ook een koppel zouden zijn.

Hierop wilde de acteur dan wél weer reageren. Zo moest hij lachen om de roddels en liet hij weten dat de sparks tussen hem en Phoebe echt alleen op de set plaatsvonden. “Alle vonken die oversloegen kwamen van het prachtige script dat we kregen. Ik denk dat die vonken meer dan genoeg zijn”, reageerde Regé-Jean. Aha!

Benieuwd naar de foto's van Regé-Jean en zijn lover Emily? Je bekijkt ze *HIER*.

Bron: Just Jared | Beeld: Netflix

Laatste nieuws