Zo gaat het nu met Love is Blinds Amber en Barnett

Zijn de twee nog steeds gelukkig getrouwd?

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat seizoen één van Love is Blind op Netflix verscheen, en dus nog langer geleden dat de jonge koppels elkaar het jawoord gaven. Een van de stellen die elkaar in november 2018 hun I do’s gaven waren Amber en Barnett, maar hoe gaat het nu tussen de twee?

Werk

Jawel, Amber en Barnett zijn nog steeds gelukkig getrouwd en hebben inmiddels allebei een grote following opgebouwd op Instagram. Hoewel veel mensen die plots beroemd zijn, aan de slag gaan als influencer, geldt het tegenovergestelde voor Barnett en Amber. Zo vertelt Barnett dat dat hij gewoon nog werkt en dat Amber een paar dagen per week in een restaurant werkt.

Bovendien bleken gesponsorde posts voor Barnett niks te zijn. “Ik raakte erdoor geïrriteerd. Ik ben niet echt een social mediapersoon”, deelt hij met The Things. “Ik vond het vermoeiend.”

Toekomst

Barnett en Amber dromen er daarnaast van om na de lockdown op reis te gaan.”We hadden het erover om in oktober naar Griekenland te gaan, maar ik wil nog geen risico’s nemen. We kopen daarom nog even geen vliegticket naar Griekenland. Het zou jammer zijn als we uiteindelijk toch niet kunnen gaan.”

Ook zijn de twee van plan om in de toekomst meer met hun YouTube-kanaal te doen. Enne, over toekomst gesproken. Hebben de twee eigenlijk een kinderwens? Het lijkt erop dat de lovebirds wel van plan zijn om een gezinnetje te stichten. “We zijn het niet niet aan het proberen”, vertelt Barnett hierover. Hmmm…

Bron: The Things | Beeld: Love is Blind

Laatste nieuws