Fabulous forty: Paris Hilton is vandaag 40 jaar geworden

En daarmee lijkt Paris eindelijk volwassen te zijn geworden.

Lees ook

Het is vandaag 17 februari, en dat betekent dat Paris Hilton jarig is. La Hilton is vandaag veertig jaar geworden en daarmee lijkt ze ook eindelijk volwassen. De partygirl met babystem is niet meer, anno 2021 is Paris namelijk een serieuze zakenvrouw.

Influencer

Ze was influencer voordat iemand ooit van de term had gehoord. Zette de realityshow hoogstpersoonlijk op de kaart met haar serie The Simple Life. En je zou haar zelfs de uitvinder van de selfie kunnen noemen, getuige de vele foto’s van een jonge Paris met haar mobieltje aan haar hand vastgeplakt.

Iedereen dacht dat ze een eendagsvlieg zou zijn, een socialite die snel weer naar de achtergrond zou verdwijnen, terend op het geld van haar schatrijke familie. Maar zestien jaar na haar roemruchte doorbraak met de sexvideo One Night in Paris is miss Hilton succesvoller dan ooit. Paris had altijd één doel: loskomen van haar familiefortuin en zelf miljardair worden. Met een geschatte 300 miljoen alleen al op haar bankrekening, is ze aardig op weg.

Echte zakenvrouw

We herkennen Paris aan haar famous babystemmetje tijdens haar hitserie The Simple Life, waarin ze samen met BFF Nicole Ritchie te zien was. Met uitspraken als That's Hot, TTYN en BFF wist Paris een enorme fanbase op te bouwen. Hoewel buitenstaanders Paris als partygirl bestempelden, omschreven de mensen om haar heen Paris als 'buitengewoon intelligent', een gewiekste zakenvrouw’ en ‘chronisch onderschat’.

Pas toen ze afgelopen jaar haar documentaire This is Paris online gooide, zagen ook wij een andere kant van Paris. Ze stelde zich voor het eerst echt kwetsbaar op door te vertellen over de psychische en lichamelijke mishandelingen die ze moest doorstaan toen ze naar Provo Canyon School, een kostschool voor moeilijke tieners, werd gestuurd. Vervolgens gebruikte Paris haar Instagram voor een petitie om de school definitief te sluiten en getuigde ze in de recht- bank tegen de school. En daar komt nog bij: het babystemmetje was gone.

Fabulous forty

En hoewel het absoluut niet aan haar uiterlijk op te merken is, is de business woman inmiddels veertig jaar geworden. En mede door haar eigen documentaire lijkt Paris ook eindelijk van haar imago als 'dom blondje' af te zijn. Paris is inmiddels dolgelukkig met haar lover Carter Reum, die van beroep een zakenman is. Het stel is zelfs al klaar voor de volgende stap: een gezin.

In de podcast The Trend Report with Mara vertelde ze afgelopen maand dat zij en Carter aan een IVF-traject zijn begonnen. “Want dan kan ik kiezen voor een tweeling”, legde ze uit.

Enne, met haar nieuwe leven komen ook nieuwe ambities… Benieuwd naar alle ins and outs over La Hilton haar véél te interessante leven? Je leest het in de nieuwste Grazia. Vanaf vandaag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook