Veelbesproken documentaire Framing Britney vanavond te zien bij Net5

Een abonnement voor alles: van tijdschriften tot onderbroeken

Handig!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
abonnement

Voorheen dacht je bij het woord abonnement ongetwijfeld meteen aan kranten of tijdschriften. Tegenwoordig is voor van alles een abonnementsmodel mogelijk. We zetten een aantal van zulke verrassende abonnementen op een rij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kleding-abonnement

Velen dromen ervan: een kast vol met kleding, zodat je niet steeds dezelfde kledingstukken aan hoeft te doen. Helaas gaat dat nogal in de papieren lopen. Een kleding-abonnement biedt dan uitkomst. Er zijn meerdere aanbieders met zulke concepten. Je betaalt in principe een vast bedrag per maand en hebt dan een ruime keuze uit kleding die je kunt lenen. Hierdoor kun je niet alleen je kleding regelmatig afwisselen, het is ook nog eens duurzaam. Je draagt dus ook nog een steentje bij aan het milieu.

Uit onderzoek van Fashion for Good blijkt dat er vier segmenten bij kledingabonnementen zijn, waardoor er voor ieder wat wils is:

- Value-markt: lage prijzen en een breed assortiment.
- Midden-markt: midden tot lage prijzen
- Premium: betaalbare luxe
- Luxe: luxe designeritems met een hoge prijs en kwaliteit

Het zal geen verrassing zijn dat je voor designeritems meer betaalt. Het is natuurlijk wel extra interessant dat designeritems nu ineens een stuk meer bereikbaar zijn.

Onderbroeken-abonnement

Jawel, er bestaat ook een heus onderbroeken-abonnement. Vergeet jij altijd om nieuwe onderbroeken te kopen? Dan kun je een abonnement afsluiten. Je krijgt dan eens in de zoveel tijd een aantal nieuwe onderbroeken thuisbezorgd, zodat je er nooit meer zelf aan hoeft te denken. Bij sommige abonnementen kun je zelf de frequentie kiezen waarop je nieuwe onderbroeken ontvangt.

Scheermesjes-abonnement

Scheermesjes zijn nog zoiets waarvan je vaak pas realiseert dat je nieuwe nodig hebt als het al te laat is. Er zijn meerdere websites waarop je een scheermesjes-abonnement kunt afsluiten. Het is superhandig dat je niet meer naar de winkel hoeft om scheermesjes te kopen, maar dat deze gewoon bij je thuisbezorgd worden. Daarnaast is het meestal ook nog liever voor de portemonnee dan de scheermesjes in de supermarkt of drogist, terwijl je wel een goede kwaliteit in huis haalt.

Tijdschrift-abonnement

Uiteraard mag een van de meest bekende abonnementsvormen niet ontbreken in dit rijtje: het tijdschrift-abonnement. Een tijdschrift kan een heerlijke ontspanning in een druk leven vormen. Je hebt even een momentje helemaal voor jezelf. Met een Grazia abonnement ploft het tijdschrift om de drie weken vers op je deurmat en geniet je steeds van een swingende mix van mode, human interest, shownieuws en actualiteit. Heb je het blad uit? Dan kun je het tijdschrift doorgeven aan een vriendin, collega of familielid.

Auto-abonnement

Het is – om allerlei redenen - wel zo makkelijk om een auto tot je beschikking te hebben. Wellicht vind je het echter te duur of onnodig om een auto te kopen. Een auto abonnement is dan dé oplossing. Je kunt dan toch gebruikmaken van een auto, maar je hoeft er niet ineens een flink bedrag tegenaan te gooien. Je spreekt een bepaalde periode af, betaalt maandelijks een vast bedrag en daarna lever je de auto gewoon weer in. Hierdoor heb je de kans om in een gloednieuwe auto te rijden. Zaken als onderhoud en reparatie kunnen normaal gesproken een behoorlijke kostenpost zijn als je een auto hebt. Bij een auto abonnement zit dit meestal gewoon bij het maandbedrag inbegrepen, waardoor je nooit onverwachte kosten hebt.

Fiets-abonnement

Hetzelfde geldt eigenlijk voor een fiets. Hoewel een fiets niet zo duur is als een auto, moet je voor een goede fiets aardig diep in de buidel tasten. Met een fiets abonnement heb je voor een vast bedrag per maand een fiets voor de deur te staan. De duur van het abonnement kan verschillen, maar het begint vaak bij een maandelijkse optie. Je kunt je abonnement dan altijd na een maand weer opzeggen, mocht het toch niet bevallen. Bonusvoordeel is dat je reparaties meestal ook nog voor je worden gefikst. Dit scheelt zowel kosten als moeite.

Er zijn ook abonnementen voor elektrische fietsen mogelijk. Een elektrische fiets heeft zo z’n voordelen: het maakt fietsen stukken eenvoudiger en je gaat veel sneller dan een ‘normale’ fiets. Je zou het daarom zelfs in plaats van de auto of het openbaar vervoer kunnen gebruiken en zo het nodige geld kunnen besparen. Het is bovendien gezonder, al is de fiets natuurlijk nóg beter als je fit wilt worden of blijven.

Het enige nadeel is het stevige prijskaartje, maar met een abonnement is dat probleem meteen uit de weg geruimd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');