Wil je zien: Mascha Feoktistova en Gregor delen geboortekaartje van dochtertje Mila

Beter laat dan nooit.

Lees ook

Ondanks het feit dat little girl Mila Poppy al een paar maanden oud is, besloten Mascha Feoktistova en Gregor van Vlierden alsnog een geboortekaartje te versturen. Enne, we moeten toegeven, dit kaartje is wel heel bijzonder.

Heftige periode

Trotse ouders Mascha – aka Beautygloss – en Gregor hadden geen makkelijke tijd na de geboorte van Mila. De bevalling van Mascha was traumatisch, aangezien Mila na de geboorte minutenlang geen adem kreeg. Ook hebben ze het armpje van het kleine meisje moeten breken, aangezien ze vastzat achter het schaambot.

Mila maakt het inmiddels weer goed, maar een geboortekaartje is er nooit van gekomen. Genoeg redenen om een aantal maanden na de bevalling eens flink uit te pakken. En dat is gelukt. De kleine Mila heeft een geboortekaartje waar je u tegen zegt.

Uitgepakt

Mascha en Gregor hebben flink uitgepakt en showen vol trots het kaartje op Instagram. De naam Mila Poppy is in felroze letters geschreven en wordt omringt door ufo's, dino's en andere ruimtelijke voorwerpen. Aan de binnenkant zien we alle gegevens over Mila's geboorte.

“Mila’s geboortekaartje!”, schrijft Gregor bij de foto op Instagram. Gregor licht vervolgens een aantal bijzondere details die op de kaart staan toe: “In onze ufo met Mila’s (gebroken) armpje omhoog!” Ook hebben de new parents een songtekst aan hun kaartje toegevoegd: “Als je hem scant krijg je het liedje te horen. En: zelfgemaakte postzegels!”

En jawel, je leest het goed. Het geboortekaartje bevat een heuse Spotify-code die je naar het juiste nummer linkt én er zitten postzegels bij met het lieve hoofdje van Mila. Love it!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook