Babynieuws: déze Ex on the Beach-deelneemster is in verwachting van haar eerste kindje

EOTBDD-Brody deelt hartverscheurende berichten over overleden broertje

Op Instagram deelt Brody een aantal emotionele teksten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Brody EOTBDD

Het is een heftige periode voor Ex On The Beach Double Dutch-deelnemer Brody. Een aantal dagen geleden vertelde hij dat zijn geliefde broertje Donnie overleden is. Via Instagram deelt Brody een aantal hartverscheurende teksten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Overleden

Brody – die tijdens de uitzendingen van EOTBDD ook wel bekend stond als Brody Bad – maakt op Instagram bekend dat hij door een ongekend zware periode gaat. "Rust in vrede liefste broertje, ik ga je missen", schreef Brody bij een foto van zijn broertje. "Ik hou voor altijd van jou, dikke kus, je oude broer. Daltons forever tijger."

Verlies

Het overlijden van zijn broertje valt Brody enorm zwaar. In zijn Instagram Stories deelt hij nog een aantal foto's van Donnie met daarbij flink wat emotionele teksten. “Ik ben moe broertje, ik denk aan je. Hopelijk de hele wereld, en blijven ze dat ook doen. Ik mis je zo erg, ik zag je vandaag en het was zo onwerkelijk. Je bent voor altijd een rockstar #forever27club.”

Ook EOTBDD-deelnemer Viktor, die voor een lange tijd samen was met Donnie, deelde een emotioneel bericht op Instagram. Zij liet in haar bericht weten dat ze hoop dat Donnie zijn rust gevonden heeft.

Wat er precies is gebeurd met Donnie, is op dit moment niet duidelijk. We wensen iedereen in ieder geval enorm veel sterkte met dit verdrietige nieuws.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');