Zien: dít zijn de eerste beelden van After We Fell

We can't wait!

Lees ook

Wie hoopt dat After We Fell een sensueel drama wordt, staat veel goeds te wachten. Gisteren deelde filmproductiemaatschappij Voltage Pictures namelijk de eerste beelden van After We Fell.

After

De After-filmreeks is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Anna Todd. In After staat het leven van Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) centraal. De twee belanden in een hartstochtelijke relatie, die niet altijd even gezond is.

In het vervolg van After We Collided raakt Tessa geïntrigeerd door haar collega Trevor (Dylan Sprouse). Toch eindigt ze weer bij haar eerste liefde Hardin. In deel drie wordt de relatie van de twee opnieuw op de proef gesteld als Tessa naar Seattle wil verhuizen.

After We Fell

Naar verluidt zal After We Fell zo snel mogelijk op het witte doek te zien zijn. Helaas zijn de bioscopen momenteel nog gesloten, dus meer over de definitieve datum is momenteel nog niet bekend.

After We Fell is niet de laatste film die we over Tessa en Hardin zullen zien. Deel 4, After Ever Happy is het laatste deel uit de reeks. De cast en crew ronden de opnames van After Ever Happy in december 2020 af.

Kun je niet wachten? Je bekijkt hieronder de teaser van After We Fell.

Bron: Superguide | Beeld: After We Collided

Laatste nieuws

Zie ook