Temptations Gregory haalt uit naar Daryl: ‘Hij kwam maar met één doel’

Aiii...

Lees ook

Sinds hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave is de relatie tussen Gregory en Karina finito. Tijdens het laatste kampvuur kreeg Gregory de beelden van de steamy dream date van Karina en Daryl te zien – en dit zorgde voor een fikse discussie. Maarre, hoe denkt Gregory hier achteraf eigenlijk over?

Spijt

Karina ging tijdens haar deelname aan Temptation Island door een rollercoaster. Ze werd hoteldebotel op de gespierde Daryl en maakte haar relatie met Gregory uit via een videoboodschap. Achteraf gezien heeft ze spijt van haar beslissingen. Zo laat Gregory in gesprek met Gwen van Poorten tijdens Temptation Love Therapy weten:

“Het komt erop neer dat Karina zich heeft laten meeslepen”, begint Gregory. “Ik ken haar goed, en de Karina die ik tijdens Temptation heb gezien, is niet de Karina die ik ken.”

Eén doel

Naar eigen zeggen wist Gregory al vanaf het begin van Temptation Island dat er een aantal vrijgezelle mannen niet met de juiste intenties meededen aan het programma. “Ik dacht ik al meteen bij een paar mannen: zij komen hier niet om een relatie te vinden.” Enne, ook over Daryl heeft Gregory zijn twijfels.

“Ik betwijfel of Daryl daar wel was om de ware liefde te vinden”, legt hij uit. “Ik kan hem niet kwalijk nemen wat er is gebeurd. Ik kan het eigenlijk alleen Karina kwalijk nemen. Ik zie Daryl gewoon als onderdeel van het spel.”

Het geluidsfragment van de dream date van Karina en Daryl was overduidelijk. Toch weet Gregory er op een volwassen manier mee om te gaan. “Vroeger toen ik minder volwassen was, had ik hem waarschijnlijk een pak rammel gegeven, maar daar heeft niemand wat aan. Het is niet zijn schuld. Hij kwam daar met één doel, dat zag ik meteen. Karina is er gewoon ingetrapt.” Aiii…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook