Jaimie Vaes: ‘Mijn leven is niet zo glamorous als het lijkt’

De beauty verklapt het een en ander over haar nieuwe realityserie.

Lees ook

Jaimie Vaes kennen we niet alleen als de verloofde van Lil' Kleine en de moeder van hun kleine zoontje Lío, maar ook als styliste en als ondernemer. Binnenkort komt het bezige bijtje zelfs met haar eigen realityserie. Enne, daarover weet ze het een en ander te verklappen.

Niet zo glamorous

Stilzitten? Dat is niets voor Jaimie. Ze is moeder, zit middenin een verbouwing van haar huis, plant haar eigen bruiloft met Lil' Kleine aka Jorik Scholten en is ook nog eens bezig met een eigen huidlijn. O ja, en ze komt ook nog even casually met een eigen realityserie. In Jamie: In the Vaes Lane geeft ze de kijker een kijkje in haar leven en álles wat daarbij komt kijken. “Ik vind het enorm spannend, want mensen krijgen nu echt alles te zien”, onthult ze aan het ANP.

“Ik werd al eens eerder gevraagd, maar toen was ik enkel 'de vriendin van' en moeder van Lío”, vertelt Jaimie. “Niet dat daar iets mis mee is, integendeel. Maar ik wilde de kijker wel iets meer bieden. Nu heb ik ook echt mijn eigen zaakjes om te laten zien.” Enne, dat heeft de duizendpoot zeker. De hele dag is ze bezig met van alles en nog wat – van het moederschap tot het plannen van een bruiloft tot meetings in en uit. “Dat is ook wat ik de kijker wil laten zien. Dat mijn leven niet zo glamorous is als veel mensen denken. Ik ren de hele dag heen en weer, terwijl Lío – inclusief poepluiers – aan mijn been hangt”, weet Jaimie te vertellen.

Bruiloft

Het is inmiddels 2,5 jaar geleden dat Jorik op één knie ging voor Jaimie. Van een bruiloft is het door haar zwangerschap en de coronacrisis nog niet gekomen. Maarre, daardoor kunnen wij in de realityserie meegenieten van alle ins and outs rondom het huwelijk. Jaimie is namelijk druk bezig met het plannen van haar eigen bruiloft, die hopelijk in juni dit jaar plaats zal vinden (als de coronapandemie niet wéér roet in het eten gooit).

“Door corona is het wel moeilijk om 'spannende' dingen te laten zien in de serie”, vertelt de beauty. “Gelukkig kan ik de hele planning van de bruiloft laten zien en zijn Jorik, Lío en ik ook nog twee maanden in Dubai geweest. Toen ging de cameraploeg ook gewoon mee.”

Vakantie in Dubai

Dat tripje naar Dubai kwam Jaimie en haar gezin op veel kritiek te staan. Zo vonden veel mensen het niet verantwoord om tijdens een pandemie naar het buitenland te gaan. “Mensen hebben zo snel hun mening klaar en dat vind ik wel jammer”, doet Jaimie een boekje open. Toch probeert ze zich er niet zoveel van aan te trekken. “Ik weet hoe het zit. En dat is dat we heel verantwoord te werk gaan, ons vaak laten testen en goed opletten.”

In de realityserie leren we niet alleen Jaimie beter kennen, ook zien we veel van haar loved ones verschijnen. Zo zijn onder anderen haar moeder, Koen Kardashian, Estelle Cruijff en hopelijk haar vader veel te zien. “Mijn vader woont op Bali, dus ik hoop dat we daar nog heen kunnen met de cameraploeg”, vertelt de brunette. Van Jorik zullen we helaas iets minder zien. Hij staat immers de hele dag al in de spotlights, dus thuis is voor hem de plek om tot rust te komen. “Maar hij steunt me onvoorwaardelijk”, aldus Jaimie.

Benieuwd naar Jaimie: In the Vaes Lane? Je kunt de realityserie vanaf zondag 14 februari bekijken op discovery+.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook