Temptations Gregory over toekomst met Karina

"Ik hou nog steeds heel veel van haar."

Tijdens het laatste kampvuur van Temptation Island: Love or Leave kreeg Gregory te zien hoe zijn inmiddels ex-vriendin Karina niet lang wachtte voordat ze tussen de lakens dook met single Daryl. Drie maanden later heeft Karina hier ontzettend veel spijt van en ziet nog steeds een toekomst samen. Maarre, hoe zit dat met Greg?

Laatste kampvuur

In de een na laatste aflevering van Temptation Island werden Karina en Gregory bij het kampvuur herenigd. De emoties liepen héél hoog op, en even waren we blij dat we niet in de schoenen van presentatoren Kaj of Monica stonden.

Niet alleen beschuldigden de twee elkaar van vreemdgaan tijdens Temptation, ook werden er de nodige oude koeien uit de sloot gehaald. Dingen over vreemdgaan (in een garage?) – waar wij als kijker nog nooit iets over hadden gehoord. De twee waren overduidelijk: de relatie was helemaal finito.

Spijt

In diezelfde aflevering zagen we Gregory en Karina in hun hometown Rotterdam. Deze scène werd drie maanden na Temptation Island opgenomen, om te kijken hoe de relatie tussen het tweetal er nu uitziet. Enne, dat liet ons in shock achter. Waar Karina in het zonovergoten Italië nog zo zeker leek van haar acties, heeft ze hier nu tóch behoorlijk veel spijt van. “Ik had mijn relatie met Gregory niet uit moeten maken in een videoboodschap”, horen we haar zeggen. “En ja, ik voel me heel schuldig over wat ik heb gedaan op de dreamdate.”

Naar eigen zeggen heeft Temptation Island Karina doen beseffen hoeveel Greg voor haar deed en dat ze hem niet kwijt wil. Ze houdt dan ook nog steeds hoop op een toekomst samen. Maarre, hoe staat Greg daar in? In Temptation Love Therapy vertelt hij aan host Gwen van Poorten of die toekomst samen er nog in zit.

Toekomst samen

Greg vertelt dat hij het heel moeilijk vond om Karina zo kwetsbaar en verdrietig te zien. “Ik hou nog steeds van haar, heel veel”, laat hij los. “En dat maakt het zo moeilijk. Als dat niet zo was, dan was ik er allang klaar mee geweest.”

Voorlopig ziet Greg het echter niet zitten om het weer met zijn ex-vriendin te proberen. Daarvoor moet hij eerst het een en ander verwerken. “Temptation heeft mij echt gebroken”, vertelt hij. “Op een gegeven moment kreeg ik voor mijn gevoel klap na klap (…) Ik heb dingen te verwerken en als ik weer mezelf ben dan kan ik misschien ook zeggen: er is nog hoop.” Hmmm…

Bron: Temptation Love Therapy | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws