Temptations Jaydi verrast volgers met pikante foto

Dit is waarom Sonny en Jaydi in de reünie-aflevering van Temptation Island niet meer met elkaar spraken

Ook vertelt Jaydi hoe het nu tussen haar en Sonny gaat.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jaydi

Jaydi en Sonny startten hun avontuur in het zonnige Italië om sterker uit hun relatie te komen. Een pittige opgave, want het ging al niet goed met de twee. Aan Grazia vertelt Jaydi alles over haar issues met Sonny – voor én na hun deelname aan het programma.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Respectloos

De uitspraken van Sonny zorgden al bij het eerste kampvuur voor mixed feelings bij Jaydi. Naar eigen zeggen herkende ze deze uitspraken van haar ex-lover wel, aangezien dit in Nederland ook regelmatig gebeurde.

Ook vrienden en familie van Jaydi keken niet raar op van Sonny’s ‘wijsheden’ tijdens Temptation Island. “Mijn moeder, de rest van mijn familie en mijn vriendinnen hebben nooit echt een band met Sonny gehad. Na het horen van Sonny's uitspraken in Temptation riepen ze maar één ding: ‘Zo kun je gewoon niet praten over je vriendin’”

Ongezonde relatie

Volgens Jaydi gedroeg Sonny zich tijdens de afleveringen van Temptation Island niet anders dan normaal. “De uitspraken die je in Temptation van Sonny hoorde, maakte hij ook al in het echte leven. Hij kan heel erg kleinerend zijn", gaat Jaydi verder. "Hij heeft altijd gezegd: ‘Ik heb jou geholpen en zonder mij was jij nergens', dit soort uitspraken deed hij ook tegen mijn vriendinnen."

De vriendinnen van Jaydi waren daarnaast ook geen fan van Sonny. "Mijn vriendinnen zeiden altijd al: het is geen goede relatie. Nu ik samen ben met Ricky, zien zij dat ik echt positief veranderd ben. Ik merk dit ook echt aan mezelf. In mijn relatie met Sonny zat ik in zo’n negatieve spiraal, het moest gewoon stoppen."

Spullen pakken

Tijdens de reünie-aflevering van Temptation Island zagen we Sonny en Jaydi niet meer met elkaar praten. De twee vertelden apart van elkaar over hun huidige situatie, maar gingen de confrontatie niet meer aan. Dit was volgens Jaydi een bewuste keuze, aangezien er in de tussentijd veel is gebeurd.

"Er zijn nog een aantal dingen gebeurd, waardoor ik de behoefte niet had. Ik had alles wat ik tegen hem wilde zeggen inmiddels al gezegd, dus ik vond het wel goed zo", legt Jaydi uit.

De dingen die in de tussentijd zijn gebeurd gingen Jaydi niet in de koude kleren zitten. "Het begon al toen ik in Nederland kwam. Hij wilde dat ik zelf mijn spullen op kwam halen, omdat hij wilde praten. Toen ik bij hem aankwam, stonden al mijn spullen in vuilniszakken in de schuur. Toen knapte er iets bij mij; dat is gewoon zo respectloos."

Merchandise

Sonny heeft al meerdere keren aangegeven dat hij tijdens het programma anders is neergezet dan hij daadwerkelijk is. Over deze uitspraken is Jaydi het duidelijk niet eens. "Ook blijft Sonny maar volhouden dat Temptation geknipt en geplakt is, maar dat is niet zo. Hij spreekt die dingen zelf uit. Al die uitspraken zijn gewoon echt respectloos."

Hoewel Sonny flink wat kritiek kreeg op zijn uitspraken, besloot hij er iets van te maken. Hij verkoopt zijn eigen merchandise met uitspraken als: "Dat is mijn purpoos", "Ik zou je kunnen onderhouden" en "Het is mijn levensproject." Hoewel hij er de lol wel van inziet, is Jaydi hier absoluut niet blij mee. "Het zijn uitspraken die over mij gaan. Dan denk ik: snap je wel wat dat met iemand doet? Hij probeert er iets positiefs van te maken, en ik gun hem al die ellende ook absoluut niet, maar erken gewoon dat je je respectloos hebt gedragen."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');