Temptations Sonny over liefdesverdriet

Temptations Tahira geeft toe: 'Het heeft iets met mij te maken'

De knappe single doet een boekje open over de breuk tussen Marco en Denise.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tahira

Temptation Island: Love or Leave loopt bijna ten einde, maar dat betekent niet dat het klaar is met alle drama. Waar we al die weken aan het duimen waren voor Marco en Denise, lijkt het toch over en uit tussen de twee. Is er dan tóch iets gebeurd tussen Marco en zijn soulmate Tahira?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Droom in duigen

Lange tijd leken Marco en Denise het perfecte stelletje. In de aflevering van donderdag zagen we zelfs dat de good boy op één knie ging voor zijn beauty. Luttele seconden later bleek echter dat het in Nederland helemaal fout is gegaan tussen de twee. "Een droom die zo goed ging en werkelijkheid werd, is nu helemaal misgelopen in Nederland", horen we Marco zeggen.

Wait, what?! Marco en Denise lieten veel kijkers in shock achter. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Is Marco bij thuiskomst tóch de fout in gegaan met Tahira?

Bijzondere band

Hoewel good boy Marco keer op keer goede beelden liet zien tijdens de kampvuren, viel niet te ontkennen dat hij een speciale band had opgebouwd met single Tahira. Zo hoorden we hem zeggen dat als hij vrijgezel was geweest, dat er zeker wel iets gebeurd zou zijn tussen hen twee. Marco noemde Tahira zelfs zijn soulmate.

Dat de geruchten gaan dat er na Temptation Island iets is opgebloeid tussen de twee, is dan ook niet zo gek. Maarre, hoe zit dat nu precies? In de Shownieuws Podcast doet Tahira een boekje open over de situatie. "Ik had daar wel gevoelens voor hem gekregen", onthult ze. Of ze die nog steeds heeft? "Als ik terugkijk naar de afleveringen, dan herbeleef ik het allemaal weer, gebaseerd op de momenten daar. Dan krijg ik wel weer dat blije gevoel."

"Maar ik ben me altijd bewust geweest van het feit dat hij daar met een bepaald doel kwam", gaat de beauty verder. "Ik heb hem dan ook met alle liefde gesteund in dat doel. Ik wil geen relatie kapot maken, maar wilde wel graag een vriendschap opbouwen. Dat zou ook voldoende zijn voor mij."

Oorzaak relatiebreuk

Tijdens Temptation Island heeft Tahira een bijzondere band opgebouwd met Marco. De twee hebben dan ook nog regelmatig contact gehad. Dat verliep "gewoon neutraal", vertelt ze. "Ja, wat zal ik erover zeggen? Ik denk dat we beiden wel zoiets hadden van: 'Goh, ook wel heftig voor Denise', want die ziet ook wel weer bepaalde beelden. Maar hij heeft haar alles wel uitgelegd", weet Tahira te vertellen. "Ik weet niet hoe, maar uiteindelijk was ze wel oké ermee."

Maarre, hoe is het dan uiteindelijk tóch misgegaan tussen Marco en Denise? "Ik denk dat het wel iets met mij te maken heeft", onthult Tahira. Wat is er dan gebeurd? "Ja jongens, daar zullen jullie even op moeten wachten." To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');