Quentin blikt terug op heftige bevalling Channah: ‘Dat we dit hebben meegemaakt’

Zó vieren Channah en Quentin Valentijnsdag

Channah heeft flink wat in petto voor deze romantische dag.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Channah Quentin

De meest romantische dag van het jaar is on its way en dat wordt ook door het liefdeskoppel Channah en Quentin goed gevierd. Grazia vroeg Channah het hemd van het lijf als het gaat om haar ideale Valentijnsdag.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Valentijnsdag

Om de meest romantische dag van het jaar goed te vieren, heeft Channah een aantal leuke dingen op de planning staan. Zo vertelt ze dat ze met de hele family door een speciale carwash gaan, die helemaal in Valentijnssfeer is ingericht. Daarna heeft Channah nog een bijzondere verrassing voor haar lover in petto.

"Hij wilde dat al heel lang supergraag, maar ik kan nooit zonder mijn kinderen", legt Channah uit. De mommy regelde dat de kids bij oma gingen logeren, en heeft een verrassing voor haar en Quentin. Zodat de twee écht met zijn tweetjes zijn. Cute!

Quality time

Enne, die quality time met z'n tweeën hebben de twee ook wel verdiend. Want kijken we naar de vlogs van Channah en Quentin, dan zien we het koppel continu in de weer met hun kinderen. Het samenzijn schiet er dan al gauw bij in, en dat is iets wat Channah wil voorkomen. “Ja, zeker nu we twee kindjes hebben, merk ik dat dat er toch wel een beetje bij inschiet. We leven echt voor de kinderen, met als gevolg dat je soms langs elkaar heen leeft", legt Channah uit.

"Daarom vind ik het juist belangrijk om momenten samen te pakken. We hebben nu afgesproken dat we drie keer in de week samen tijd nemen. Als de kinderen slapen, gaan we niet meer aan het werken, maar een filmpje kijken op de bank, een spelletje spelen of lekker kletsen. Als je die tijd niet bewust maakt, komt het er gewoon niet van.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');