Zien: dit is de trailer van de Nederlandse Netflix-film Just Say Yes

We can't wait!

Lees ook

Pak de popcorn er maar vast bij, want binnenkort kun je genieten van de nieuwste romcom van Nederlandse bodem. Just Say Yes, met niemand minder dan Yolanthe Cabau, Jim Bakkum en Noortje Herlaar verschijnt in de lente op Netflix. Enne, de trailer is nu al te bekijken!

Sucker for romance

Oh, wat houden wij van romantische komedies. De luchtige grappen, de herkenbare situaties en – natuurlijk – de romantiek. Deze nieuwe Netflix-film belooft ons te trakteren op ál die dingen en meer.

In Just Say Yes speelt Yolanthe de rol van Lotte. Lotte introduceert zichzelf als een echte sucker for romance. Ze droomt haar hele leven al van haar ideale bruiloft. Die droom lijkt uit te komen, als haar vriend Alex (Juvat Westendorp) haar ten huwelijk vraagt. Helaas spat haar droom uiteen wanneer haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. Ai…

Trailer

Door de coronacrisis verschijnt de film van de makers van Fuck de Liefde niet meer op het witte doek, maar maakt hij op 2 april zijn debuut op Netflix. Enne, wij kunnen niet wachten!

Benieuwd geworden? Je bekijkt de trailer van Just Say Yes hieronder:

Beeld: Just Say Yes | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook