Channah over relatie met Quentin: 'We blijven voor altijd goed met elkaar'

Channah over quality time met Quentin: 'We leven echt voor de kinderen'

Het stel probeert regelmatig tijd voor elkaar in te plannen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Channah Quentin

Channah en Quentin zijn de trotse parents van hun twee kindjes Tiger Travis en Rumi Rainbow. Het leven met twee kinderen is ontzettend druk, en quality time schiet er al gauw bij in. Maarre, hier heeft het tweetal iets op bedacht.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Druk leven

De trotse mommy ging een samenwerking aan voor de Valentijn-collectie van Vedder & Vedder. Grazia vroeg Channah het hemd van het lijf als het gaat om haar love life. Want kijken we naar de vlogs van Channah en Quentin, dan zien we het koppel continu in de weer met hun kinderen. Het samenzijn schiet er dan al gauw bij in, en dat is iets wat Channah wil voorkomen.

“Ja, zeker nu we twee kindjes hebben, merk ik dat dat er toch wel een beetje bij inschiet. We leven echt voor de kinderen, met als gevolg dat je soms langs elkaar heen leeft", begint Channah.

Quality time

"Daarom vind ik het juist belangrijk om momenten samen te pakken", gaat Channah verder. Het koppel heeft dan ook besproken dat ze hier drie keer per week de tijd voor nemen.

"Als de kinderen slapen, gaan we niet meer werken, maar een filmpje kijken op de bank, een spelletje spelen of lekker kletsen. Als je die tijd niet bewust maakt, komt het er gewoon niet van.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');