Het vijfde seizoen van Selling Sunset in een ruk uitgekeken? Dan vind je déze Netflix-serie ook leuk

Een heerlijke serie om te bingen.

Lees ook

Heb jij het vijfde seizoen van Selling Sunset ook in een weekendje uitgekeken? Dan hebben wij een goede serie om de komende dagen mee te vullen. De Netflix-serie Marriage or Mortgage is right up your alley!

Droombruiloft of droomhuis?

Wanneer je partner op één knie voor je gaat en je ten huwelijk vraagt, kun je nog maar aan één ding denken: de bruiloft. Waar wil je trouwen? Wanneer? Wil je een groot feest? Enne, most importantly, wat voor jurk wil je? Ook is het belangrijk om na te denken over hoeveel geld je aan je droombruiloft wil uitgeven. Gaan al je savings eraan op of houd je ook nog wat over voor het huisje, boompje en beestje in de toekomst?

Voor dat dilemma staan de koppels in de Netflix-serie Marriage or Mortgage. In het programma moeten verloofde stellen beslissen of ze hun geld uitgeven aan hun droombruiloft of dat ze het gebruiken om hun droomhuis mee te kopen.

Onderlinge strijd

De stellen staan er niet alleen voor. Zij worden bijgestaan door wedding planner Sarah Miller en makelaar Nichole Holmes. Maarre, er zit een addertje onder het gras. Sarah en Nichole gaan namelijk onderling de strijd aan. Zij moeten de stellen ervan overtuigen om ofwel voor de bruiloft van hun dromen te kiezen ofwel hun droomhuis te kopen. Exciting!

De trailer van Marriage or Mortgage belooft in ieder geval al veel goeds. “Hoe kiezen we tussen de dag die we verdienen en graag willen en de toekomst?”, horen we een van de stellen zeggen. De serie is te zien op Netflix. Wij weten wel wat we het aankomende weekend gaan kijken.

Beeld: Marriage or Mortgage | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook