Gravin Eloise: ‘Sommige mensen behandelen me anders’

De gravinfluencer heeft het idee dat ze anders wordt behandeld vanwege haar titel.

Lees ook

Eloise van Oranje geniet met volle teugen van het Amsterdamse studentenleven. Maarre, met titels als gravin van Oranje-Nassau en jonkvrouw van Amsberg achter de naam én met bijna een kwart miljoen volgers op Instagram is de gravinfluencer natuurlijk nét iets anders dan de gemiddelde student.

Hotelschool

Eloise houdt ervan om lekker te kletsen met haar Instagramvolgers en besloot daarom weer eens een Q&A te doen. Ditmaal stond dit vragenrondje in het teken van haar opleiding aan de Hotelschool The Hague. Zo vertelt de gravin dat ze deze opleiding heeft gekozen, omdat ze het leuk vindt om met mensen om te gaan. Daarnaast leert ze veel over zakendoen en over mensen zelf.

Ook van het leven op een campus met 260 medestudenten vindt Eloise fantastisch, zo vertelt ze. Ze vindt het dan ook geen enkel probleem om haar kamer te delen met een buitenlandse student. “Ik ben zo blij met mijn kamergenoot! Het gaat erom dat je goed communiceert met elkaar.”

Speciale behandeling

De jonge gravinfluencer doet een internationale, Engelstalige opleiding. Ze heeft haar pijlen dan ook gericht op het buitenland, zo onthult ze in haar Instagram Stories. “Ik moet over zes maanden stage lopen, dus ik hoop dat de coronacrisis dan iets minder is. Ik zou heel graag naar Azië willen, maar ik weet het nog niet helemaal zeker.”

Tot slot vraagt een volger of Eloise op school anders wordt behandeld vanwege haar titel. Daarover is de gravin heel kort: “Alleen door een aantal mensen, maar die negeer ik.” You go, girl!

Beeld: YouTube (Robbert Rodenburg), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook