Aha: zo wordt Samantha Jones uit de SATC-reboot geschreven

And just like that wordt Samantha uit Sex and the City geschreven. 

Lees ook

Dat het niet bepaald botert tussen Kim Cattrall en haar Sex and the City-collega Sarah Jessica Parker is geen geheim. Kim zag een vervolg op de serie daarom niet zitten en is dan ook niet te zien in de reboot And Just Like That. Enne, het lijkt erop dat de dames in de serie ook met een ruzie uit elkaar gaan…

(S)exit

In januari kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat er een vervolg komt op Sex and the City. Niet zo lang daarna bleek echter dat we Kim niet gaan terugzien in haar iconische rol van Samantha Jones. En juist omdat Kim naar verluidt behoorlijk in de clinch ligt met Sarah Jessica Parker, wordt ook Samantha met een fictieve ruzie uit de serie geschreven.

Verhaallijn

“Mensen komen en gaan, net als in het echte leven”, vertelt Casey Bloys, Chief Content Officer bij HBO Max daarover aan TV Line. “Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen ontstaan.”

Voor Bloys en het SATC-team staat een realistisch en honest script voorop. In de serie kruipen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis opnieuw in de huid van hun karakters Carrie, Miranda en Charlotte. “Ze proberen een eerlijk verhaal te vertellen over vijftigjarige vrouwen in New York”, aldus Bloys. “Het moet ook een beetje natuurlijk aanvoelen. Vrienden die je op je dertigste had, zijn er soms niet meer als je vijftig bent.”

Bron: Marie Claire | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook