Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell eerlijk over coronakilo’s

De actrice laat op Instagram een verbluffende transformatie zien.

Lees ook

Niet alleen wij zaten door de coronacrisis massaal thuis met een flinke voorraad chocolade en chips (en wc-papier), ook voor de celebs was het even wennen. Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell kan daar maar al te goed over meepraten. Op Instagram praat ze openhartig over haar coronakilo's.

Lockdown

Het jaar 2020 was voor de meeste mensen een veelbewogen jaar. Alhoewel, misschien is 'veelbewogen' nou niet écht het beste woord ervoor. We zaten ineens met zijn allen thuis. Geen mogelijkheid meer om je uit te sloven in de gym. En véél te veel tijd om op de bank te ploffen met een zak chips of M&M's.

Daar zijn wij niet de enigen in. Op Instagram deelt Shay openhartig dat zij het ook niet easy heeft gehad tijdens de lockdown. “2020 was het jaar waarin we allemaal op zoek gingen naar iets wat ons goed deed voelen. Niet eens per se goed… om ons oké te doen voelen. Even 'normaal' te voelen”, schrijft ze bij een verbluffend transformatiekiekje. “Dat betekende voor mij dat ik alleen maar comfort food at, dat ik alleen maar comfortabele kleding droeg en dat ik mijn fitnessroutine uit het raam gooide”, gaat de PLL-actrice verder. “En dat was oké… voor een tijdje. Dit worden niet voor niets ongekende tijden genoemd.”

Beste versie van jezelf

Na een tijdje merkte Shay echter dat ze niet zo lekker in haar vel zat. Het was niet per se dat ze niet happy was met wat ze in de spiegel zag, maar ze voelde zich lusteloos en moe. “Ik leerde over fysieke en mentale self-care“, vertelt ze. “Dus hield ik mezelf voor dat 2021 anders zou worden. Ik wilde weer op mezelf focussen. Ik ben de beste versie van mijzelf voor Atlas (haar dochtertje, red.) – en voor iedereen om me heen – als ik eerst voor mezelf zorg.”

En dus gooide ze in januari het roer om. Ze sportte vijf dagen in de week, dertig minuten per dag. Klinkt veel, maar volgens Shay was dit goed te doen. “Ik vond het heerlijk om de afgelopen weken op te staan en een routine en een uitdaging te hebben om de dag te beginnen. Ik voel me gezonder, energieker en betrokken… dat maakt mij een betere 'ik'.” Enne, ze ziet er ook nog eens fantastisch uit! She's glowing.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook