Julia Mekkes over eerste date met Mischa

Julia is sinds een paar maanden dolgelukkig met haar nieuwe lover.

Lees ook

Sinds december heeft Julia Mekkes een nieuwe man in haar leven. De strafrechtadvocaat is dolgelukkig met de knappe Mischa. Aan Grazia vertelt ze openhartig over waarom ze zo gek op hem is én hoe hun eerste date eruitzag.

Eerste date

De knappe advocaat ging een samenwerking aan voor de Valentijn-collectie van Vedder & Vedder. Grazia vroeg Julia het hemd van het lijf over haar nieuwe lover. Regelmatig zien we hem voorbij komen in Julia's vlogs en ook op Instagram delen zij geregeld de liefste kiekjes. Maarre, hoe hebben ze elkaar eigenlijk leren kennen?

“Een vriendinnetje van mij kende hem en het is een beetje via-via gekomen”, vertelt de knappe brunette. “Ik heb hem toen toegevoegd op Instagram en heb hem een berichtje gestuurd.” Nieuwsgierig als wij zijn, willen wij graag weten hoe ze precies in zijn DM's is geslided. “Ik heb er iets in gezet van: 'Aangezien het corona is, doe ik het maar op deze manier. Want elkaar ergens tegenkomen zit er nu toch even niet in.”

Verrassing

De eerste move van Julia wierp duidelijk zijn vruchten af, want niet lang daarna vroeg Mischa haar mee op date. Luxe uit eten of gezellig borrelen zat er door de coronacrisis niet in, dus vond de eerste date bij hem thuis plaats. “Hij had voor me gekookt”, vertelt Julia verliefd.

“Maar daarvoor had hij nog een verrassing”, verklapt de beauty. “We gingen zelf wijn uitkiezen bij een wijnboer. Mischa ging toen uitleggen wat we gingen eten en daarna mocht ik zelf een wijn daarbij kiezen.” Hoe leuk! Toen de wijn binnen was, liepen de twee vervolgens terug naar Mischa's stulpje. “We waren dus niet meteen bij hem thuis, maar hadden eerst een soort activiteit”, vertelt Julia. “Hierdoor was het ijs gelijk gebroken.” Dat was wel fijn, aangezien de twee elkaar nog nooit eerder hadden gezien.

Op één lijn

Ondanks dat Julia en Mischa elkaar nog nooit eerder hadden gezien, sprong de vonk meteen over. “Het was eigenlijk best wel gek dat het in een keer zo klikte”, vertelt Julia. “Ik heb het afgelopen jaar wel een paar dates gehad, sinds mijn relatie uitging. Maar dat was het gewoon steeds niet.” Bij Mischa had ze gelijk een goed gevoel. “Toen ik hem voor het eerst zag, vond ik hem meteen heel leuk en interessant.”

Een paar maanden later is de vlam tussen de twee alleen maar groter geworden. Redenen waarom Julia zo gek op hem is, zijn er genoeg. “Hij is heel erg lief, maar ook weer niet alléén maar lief”, vertelt de brunette. “Hij is er gewoon heel erg voor me, niets is te veel.”

Daarnaast zitten de twee bezige bijtjes ook heel erg op één lijn wat betreft hun work ethic. “Ik kan heel erg met hem over werk praten en sparren. Wij zijn allebei erg op onze carrières gericht en zijn heel ambitieus”, vertelt Julia. “Soms moeten we 's avonds tegen elkaar zeggen: 'Laptops weg, het is acht uur geweest. Laten we nu lekker een film kijken en samen zijn.'”

Beeld: Vedder & Vedder (Fotograaf: Klaas Jan Kliphuis), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook