Ai! Slecht nieuws voor Lil’ Kleine en Jaimie Vaes

De coronacrisis gooit wederom roet in het eten.

Lees ook

Het is inmiddels alweer 2,5 jaar geleden dat Lil' Kleine op één knie ging voor zijn grote liefde Jaimie Vaes. Toch lijkt het erop dat de twee binnenkort niet in het huwelijksbootje zullen stappen.

Bruiloft

Jaimie zou eigenlijk in mei 2019 al het jawoord geven aan haar grote liefde Lil’ Kleine aka Jorik Scholten. Maar omdat Jaimie destijds in verwachting was van baby Lío Zion besloten de love birds de bruiloft een jaar te verplaatsen. Helaas gooide de coronacrisis vorig jaar roet in het eten en moest het huwelijk wéér uitgesteld worden.

Enne, ook nu verpest het coronavirus de huwelijksplannen van Jaimie en Jorik. “Het stond sowieso rond deze periode gepland, alleen wij dachten dat corona al veel eerder ruimte zou maken voor meer vrijheid”, vertelt de brunette aan RTL Boulevard. “We zijn bang dat we het door de strengere maatregelen weer moeten uitstellen.”

Realityserie

Ach, het is zeker weer iets om naar uit te kijken voor de twee lovebirds. Hoewel de trouwdatum nog onzeker is, is Jaimie volop bezig met de voorbereidingen. Enne, dat moet natuurlijk vastgelegd worden. In haar gloednieuwe realityserie Jaimie Vaes: In the Vaes lane krijgen we een kijkje in het privéleven van de styliste. En daar horen ook een paar van haar bekende vrienden bij. Zo komen niet alleen Lil’ Kleine en hun zoontje in beeld, maar zien we ook Koen Kardashian en Estelle Cruijff.

De realityserie van Jaimy zal vanaf februari te zien zijn bij discovery+. Op welke datum Jaimie Vaes: In the Vaes lane precies zal verschijnen is nog niet bekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook