Eloise van Oranje positief getest op coronavirus: ‘Ik wist van niks’

De gravinfluencer moest daarnaast tot drie keer toe in quarantaine.

In de nieuwste podcastaflevering van Club Next vertelt Eloise openhartig over haar leven als gravin, influencer én student. Ook voor de gravinfluencer is de coronatijd een lastige periode. Eloise is naar eigen zeggen al drie keer in thuisquarantaine gegaan en werd eenmalig positief getest op het coronavirus.

Veel mensen

De influencer was naar eigen zeggen besmet met het coronavirus. “Ik had voor de zekerheid getest en toen was-ie positief. Ik voelde me niet slecht, niet eens hoofdpijn of buikpijn.” Eloise studeert aan Hotelschool The Hague en woont daar op een campus met 260 andere studenten. De kans dat je daar besmet wordt met zoveel jongeren bij elkaar, is dan ook snel aanwezig.

“Ik ontmoet zoveel leuke mensen daar. Ik deel een kamer met iemand, dat gaat heel makkelijk”, aldus Eloise die al drie keer in quarantaine heeft gezeten. Gelukkig is de gravinfluencer inmiddels weer corona-vrij.

Studentenleven

Eloise geniet met volle teugen van het studentenleven. Ze studeert aan de Amsterdamse Hotelschool en heeft haar adellijke huis omgeruild voor het leven op een campus. “En dat is het béste ooit”, aldus Eloise.

Juist, daar leeft ze haar leventje net als alle andere studenten. Dus geen eigen paleisje met hofdames, maar gewoon met een huisgenoot op één kamer. Hoewel Eloise hier enorm enthousiast over is, gaat het studentenleven op de campus niet alleen maar over rozen. De keuken deelt ze namelijk met maar liefst 24 mensen. “Dus je kunt nooit echt heel chill je tijd nemen.”

Bron: Weekend, RTL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws