Zien: Famke Louise en Denzel Slager hebben samen sneeuwpret

Oeh: Love Islands Giuliano heeft een nieuwe lover

De Italian Stallion is tot over zijn oren verliefd.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Giuliano

We herinneren ons allemaal nog het emotionele moment dat Giuliano Era in Love Island zijn zangkunsten ten gehore bracht. Inmiddels heeft de Italian Stallion al zijn tweede single uitgebracht. Enne, daarin verklapt hij dat hij serieus met iemand aan het daten is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe single

Afgelopen kerst kwam Love Islands Giuliano met big news: hij bracht zijn allereerste single én videoclip uit. Dat nummer, Fall on Me, was blijkbaar zo'n succes dat de Islander gelijk weer de pen in klom. Onlangs bracht hij zijn tweede single uit: Storia d'Amore.

Ons Italiaans is niet denderend, maar de titel verklapt dat het nummer gaat over Giuliano's liefdesverhalen. "Het liedje bestaat uit twee delen", legt de knappe Italiaan uit aan TagMag. "Het eerste deel gaat over de slechte ervaringen die ik in het verleden heb meegemaakt, het tweede deel over dat ik iemand ben tegengekomen."

Nieuwe lover

"Het is heel positief", gaat Giuliano verder. "Ik ben sinds kort serieus bezig met iemand", verklapt de Islander. Van een officiële relatie wil hij nog niet spreken. Daar is het volgens hem nog te vroeg voor.

Toch liegt de songtekst van zijn nieuwste nummer er niet om: "But then I met this wifey, she turned up whole my lifey." Even later zingt hij zelfs dat hij een duidelijke toekomst met zijn nieuwe lover voor zich ziet. "Future bright with you by my side." Nou, dat zijn duidelijke woorden, Giuliano. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');