Channah over relatie met Quentin: ‘We blijven voor altijd goed met elkaar’

De realityster kan zich geen leven zonder Quentin voorstellen.

Lees ook

Channah en Quentin leggen hun personal life iedere week vast op beeld. In hun eigen YouTube-video's zien we het koppel regelmatig flink discussiëren, lachen en ruzie maken met elkaar. Hoewel de ruzies soms flink oplopen, lijken de twee altijd weer samen te komen. Maar is dat ook echt altijd zo?

Niet zonder elkaar

De trotse mommy Channah ging een samenwerking aan voor de Valentijn-collectie van Vedder & Vedder. Grazia vroeg Channah het hemd van het lijf als het gaat om haar love life. Want ondanks dat zij en Quentin regelmatig bonje hebben, lijken de twee wel écht voor elkaar gemaakt.

“Ja, ik denk dat we niet zonder elkaar kunnen. Dat is die liefde, we houden zo ontzettend veel van elkaar dat we na een tijdje vanzelf denken: 'Wat moet ik nu zonder jou?'”, vertelt Channah aan Grazia.

Geen privéleven

“Het fijne is dat we honderd procent onszelf kunnen zijn bij elkaar. We kennen de ander door en door, en hebben elkaar op de allerlelijkste en moeilijkste momenten meegemaakt”, gaat Channah verder. De mommy legt uit dat zij en Quentin geen normale relatie hebben. Enne, dat is wel duidelijk. De twee gooien hun privéleven regelmatig in onbewerkte videos op YouTube en praten hun relatie issues uit op beeld.

“We hebben ook geen standaard relatie, want iedereen kijkt altijd met ons mee.” Quentin laat volgens Channah wel iets meer van zich horen op social media, maar ook dat vindt de mom geen probleem. “Hij vindt het fijn om eventjes zijn hart te luchten via social media, terwijl ik dat onzin vind. Meestal laat ik het maar, omdat ik denk: over twee dagen is het toch weer goed. Hij is daar veel opener in, maar dat is Quen, ik kan daar toch niks aan veranderen.”

Geen leven zonder hem

Een power couple, zou je denken. En zo ziet Channah het ook. De mom weet zeker dat de relatie tussen het tweetal niet zomaar voorbij zal zijn. “Nee, zelfs als wij uit elkaar zouden gaan, denk ik nog dat wij over vijf jaar alsnog weer samen komen.”

“Sowieso kan ik me niet voorstellen dat we zo’n stel worden dat niet meer met elkaar praat. We blijven voor altijd goed met elkaar, want die liefde die je deelt voor je kinderen, is zoiets bijzonders. Quen is ook zo leuk als vader. Hij is heel gezellig en Tigertje is echt dol op hem.”

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Vedder & Vedder (Fotograaf: Klaas Jan Kliphuis)

Laatste nieuws

Zie ook