Dít zijn de leukste Valentijnscadeaus onder de 30 euro

Verras je loved ones zonder té diep in de buidel te tasten.

Yessss, de meest romantische dag van het jaar komt er weer aan: Valentijnsdag. Op deze dag vieren we de liefde en zetten we onze loved ones – of onszelf – in het zonnetje. Enne, daarvoor hoef je écht niet heel diep in de buidel te tasten. Wij zetten de leukste cadeautjes onder de dertig euro voor je op een rij.

Persoonlijk cadeau

Wil je niet alleen je (stille) geliefde, maar ook je moeder, buurvrouw of BFF een onvergetelijke Valentijnsdag bezorgen? Met een persoonlijk cadeautje schiet Cupido zéker raak. De speciale Valentijn-collectie van My Jewellery zit bombol prachtige sieraden die je aan je loved ones kunt geven. Denk aan matching armbandjes, een ketting met je eigen initialen of de meest stunning oorringen met hartjes.

Je shopt de collectie van My Jewellery hier. De prijzen varieren van 7,95 euro tot 29,95 euro.

Waardebonnen

Heb je dit jaar niet zoveel te besteden? No worries, ook dan kun jij je geliefde verrassen met een leuk cadeau. Verras je lover met een zelfgemaakt pakket aan waardebonnen. Maak een aantal coupons, die je partner de komende tijd mag uitgeven. Denk aan een coffee to go (op jouw kosten), een uitgebreide massage of een zelfgemaakt ontbijt op bed. Hoe leuk is dat?

Chocolade

Wie houdt er nu niet van een dikke reep chocolade? Verras je geliefde – of jezelf – met een heerlijke reep Tony's Chocolonely. Je kunt natuurlijk kiezen voor de good old Karamel Zeezout-variant, maar het kan nog beter. Tony's heeft speciaal voor Valentijnsdag de smaak Melk Roos Framboos weer in de schappen gelegd. Enne, je weet wat ze zeggen. Liefde gaat door de maag.

Je scoort de nieuwe Tony's Chocolonely reep voor nog geen 3 euro in de supermarkt bij jou in de buurt.

Eigen pakketje maken

Ben je toch in de supermarkt om een chocoladereep voor je lover in te slaan? Dan kun je er ook voor kiezen om nóg iets meer uit te pakken. Is je lover gek op een bepaalde snack en kan hij of zij niet zonder een favo doucheproduct? Schaf al die kleine items aan en stop het in een pakketje. Dit pakketje laat zien hoe goed jij je geliefde wel niet kent. En geef toe: hoe leuk is het als iemand al die kleine dingen van je onthoudt?

Bloemen via de post

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij en de persoon die je wil verrassen op Valentijnsdag niet bij elkaar om de hoek wonen. Hoe leuk is het dan om stiekem een pakketje te versturen? Bloompost biedt jou de mogelijkheid om een pakketje liefde te laten bezorgen – of zelf te ontvangen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketjes, waaronder een prachtige bos met droogbloemen, een reep chocolade met een rode roos of een giga bos rode brievenbusrozen.

De pakketjes zijn via deze link te bestellen en variëren in prijs van van 9,95 euro tot 17,95 euro.

Persoonlijke brief

Jij en je geliefde zijn happily in love. Maar het is logisch dat je de reden waarom je elkaar zo leuk vindt, niet dagelijks aan elkaar vertelt – en dat hoeft ook helemaal niet. Toch is Valentijnsdag een perfecte dag om je lover eens in het zonnetje te zetten en dit soort dingen juist wel te delen. Pak een pen en papier en schrijf een ouderwetse brief aan je loved one. Stuur ‘m op of stop de brief stiekem in zijn of haar tas. Lekker budget, maar o zo romantic.

Liefdespizza

Ook op Valentijnsdag zijn we door de huidige lockdown nog aangewezen op ons eigen huis. Maar wees niet getreurd, ook in eigen huis kun je een romantisch avondje creëren. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een dikke, vette pizza? Toni Loco tovert rondom Valentijnsdag haar traditionele pizza’s om tot een heuse liefdespizza. Er is keuze uit talloze toppings en smaken, zodat je zeker weet dat de favoriete pizza van je lover ertussen zit.

De heart shaped pizza van Toni Loco bestel je gemakkelijk via Uber Eats of kun je afhalen bij Toni Loco.

Ontbijt op bed

Zoals we eerder al zeiden: liefde gaat door de maag. En wat is er nu leuker dan een zelfgemaakt ontbijt op bed? Verras je lover met een uitgebreid receptje – die je van begin tot eind zelf in elkaar hebt geflanst. Good to know: met de app van de online supermarkt Crisp haal je gemakkelijk de ingrediënten van tevoren al in huis. Je hoeft dus niet eens de deur uit te gaan om de benodigdheden in huis te halen.

Wat er op het menu staat? Oeufs en cocotte met zalm en spinazie. Geloof ons: dit klinkt ingewikkelder dan het is. Voor het recept heb je nodig: 2 eieren, 50 gram spinazie, 150 gram zalm, 2 eetlepels crème fraîche, 1/4 citroen, 1 eetlepel bieslook en 2 sneetjes brood.

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per ei een ramekin (of ander klein bakje dat in de oven kan) in met wat boter.
2. Bak de spinazie in een scheutje olijfolie tot hij is geslonken. Breng op smaak met wat citroensap, peper en zout. Verdeel over de ramekins.
3. Snijd de zalm fijn en de bieslook in hele kleine ringetjes. Meng de zalm en bieslook met de crème fraîche.
4. Schep het zalmmengsel over de spinazie in de ramekins.
5. Breek in iedere ramekin een ei. Zorg dat de dooier heel blijft. Strooi op ieder ei vervolgens wat zout en peper.
6. Zet de schaaltjes in een braadslede. Vul de braadslede rondom de ramekins met water. Zorg dat de schaaltjes tot de helft onderstaan. Bak de oeuf cocottes 12-15 minuten in de oven tot het wit is gestold en de dooier nog zacht. Je kunt ze uiteraard langer laten staan als je de eieren harder gekookt wil.
7. Rooster ondertussen 2 sneden brood. Snijd ze vervolgens in repen.
8. Garneer met de overgebleven zalm en eventueel wat dille. Gebruik het brood om in de eitjes te dippen of eet het erbij.

Handig: je kunt het recept ook vinden in de app van Crisp. De app heeft een slimme 'kookstand', waardoor het recept open blijft staan en je niet steeds – met je vieze handen – opnieuw in hoeft te loggen. Succes!

Laatste nieuws