Vriend Britney Spears: ‘We willen een normale toekomst’

Hij bedankt ook alle fans voor de steun en liefde die ze de popster geven.

Lees ook

Het is de afgelopen dagen niet stil geweest rondom Britney Spears. Afgelopen weekend verscheen namelijk de documentaire Framing Britney Spears, die een boekje open doet over het échte verhaal van de popzangeres. Op social media kon Britney al rekenen op veel steun en nu spreekt ook haar vriend zich uit.

#FreeBritney

Britney heeft het de afgelopen jaren allesbehalve makkelijk gehad. Na haar mental breakdown in 2007 werd ze onvrijwillig opgenomen in een psychiatrische instelling. Een jaar later bepaalde een rechter dat de popster onder curatele kwam te staan, waardoor ze sindsdien geen (grote) beslissingen meer mag maken. Inmiddels heeft Britneys vader al meer dan twaalf jaar zeggenschap over het professionele én het persoonlijke leven van zijn dochter.

Al jarenlang eist de Princess of Pop dat het curatorschap door een andere partij wordt overgenomen, maar dit is tot nu toe niet gelukt. Fans vrezen dan ook al heel lang dat het niet goed met Britney gaat. Op Instagram deelt de zangeres regelmatig vreemde foto's en video's, die haar volgers keer op keer erg verward en bezorgd achterlaten. In 2019 zetten zij daarom de #FreeBritney-beweging op, met als doel de zangeres te bevrijden van het bewind van haar vader.

Normale toekomst

De nieuwe documentaire Framing Britney Spears, gemaakt door The New York Times, doet een boekje open over het succes van de zangeres, maar verkent ook de diepe dalen die zij heeft gekend en nog steeds meemaakt. Inmiddels is de documentaire een paar dagen uit en leeft de hele wereld mee met Britney. Bekende namen als Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Jesse Tyler Ferguson betuigden hun steun door #FreeBritney te tweeten.

Ook Britneys vriend Sam Asghari, met wie ze sinds 2016 samen is, houdt zich niet stil. In een interview met People bedankt hij alle fans voor de steun en liefde die de popster krijgt. Ook laat hij weten dat hij altijd voor haar klaar staat. “Ik heb altijd alleen het beste voor mijn wederhelft gewild en zal haar altijd blijven steunen in haar dromen en haar toekomst”, vertelt hij. Daarnaast durft hij voorzichtig een blik vooruit te werpen. “Ik kijk uit naar een normale, geweldige toekomst samen.” Awh, dat gunnen wij het koppel enorm!

Bron: People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook