Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib onherkenbaar met nieuw kapsel

De acteur en rapper gaat voor een totaal andere look.

Lees ook

Bilal Wahib kennen we natuurlijk als Mo de Show in de serie Mocro Maffia en inmiddels bekleedt hij met nummers als Tigers en Jaloers ook de muzieklijsten. Op zijn Instagram kunnen we regelmatig genieten van goedlachse foto's met zijn korte coupe. Maarre, op zijn nieuwste foto is hij met zijn nieuwe kapsel bijna onherkenbaar.

Vrolijk kleurtje

Met zijn rol in de Videoland-serie Mocro Maffia en zijn carrière als rapper heeft Bilal zeker een stoer imago. Enne, je weet wat ze zeggen over 'echte mannen', toch? Die dragen roze. Dit moet de acteur ook gedacht hebben. Op zijn Instagram verschijnt Bilal namelijk in een roze pak met een bijpassende felroze – ja écht felroze – coupe.

Voor zijn nieuwe coupe ging hij niet voor een pakje spoeling van de drogist. Nee, aan hairfluencer Romy Xsara de eer om Bilals lokken om te toveren tot de kleur van een roze pakje bubblegum. Nu is een bezoekje aan de kapper tegenwoordig niet meer mogelijk vanwege de coronamaatregelen, dus vermoeden wij dat deze nieuwe haarkleur iets te maken heeft met opnames. Een nieuwe videoclip, maybe?

Gemengde reacties

Niet iedereen is fan van de roze haarkleur van de acteur. Zo grappen sommigen dat hij eruitziet als een 'kauwgombal' of als een 'flamingo'. Andere reacties gaan echter wat verder. “Is dit een foto van je vrouw?” en “Werk je nu bij K3?” klinkt het in de comments.

Toch zijn er ook genoeg volgers die Bilals nieuwe coupe wel kunnen waarderen. Het regent dan ook hartjes en vlammetjes in de reacties. “Daarom hou ik van jou toch, gewoon zijn wie je bent. Lekker doen wat je wil”, schrijft iemand onder de foto. Amen!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook