Valentijnsactie: 5x Grazia voor maar €15!

Winning Wednesday: 1x Skullcandy INDY ANC Earbuds met active noise cancelling t.w.v. €120

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Skullcandy Earbuds

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 1x Skullcandy INDY ANC Earbuds met active noise cancelling t.w.v. €120 weg!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Mood Boost Project

De nieuwste, roze Skullcandy Earbuds geven je door hun vrolijke kleur niet alleen een goed humeur, maar staan ook voor een beter humeur. De Skullcandy oortjes vallen namelijk onder het Mood Boost-project van Skullcandy. Met dit project wil Skullcandy jongeren die kampen met mentale issues – denk aan depressies, anxiety, verslavingen of suïcidale gedachtes – steunen en een podium bieden.

Voor het Mood Boost-programma werkt Skullcandy samen met de Amerikaanse non-profit organisatie To Write Love On Her Arms, die ook in Europa actief is. Tien procent van alle verkochte limited Edition Mood Boost-producten – waar de Skullcandy oortjes onder vallen – wordt dan ook gedoneerd aan To Write Love On Her Arms.

Skullcandy Earbuds

De Sullcandy oortjes zijn beschikbaar in de kleuren roze, zwart en grijs. De earbuds zijn beschikbaar in verschillende maten en hebben een loepzuiver geluid. Enne, je hebt úren plezier aan de oortjes, zonder ze op te laden. Zo kun je maar liefst negen uur muziek luisteren als de noise cancelling-functie uitstaat. Heb je die functie wel aanstaan? Dan kun je van zo'n vijf uur speeltijd genieten. Bovendien laden de oortjes supersnel op. Tien minuten aan de lader, en je kunt weer twee uur gebruik van maken van je oordopjes.

Win, win, win!

Ben jij enorm nieuwsgierig naar deze earbuds? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Grazia mag namelijk 1x de Skullcandy INDY ANC Earbuds met active noise cancelling t.w.v. €120 weg!

Wil je kans maken? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Veel succes en wie weet ben jij de lucky winner. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. *HIER* kun je de Skullcandy INDY ANC Earbuds kopen!

Winning Wednesday: 1x Skullcandy INDY ANC Earbuds met active noise cancelling t.w.v. €120

Doe mee en maak kans!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 16 februari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');