Eilish over toekomstplannen met Gianni: ‘Ik wil wel naar België verhuizen’ 

"Als ik ergens een goed gevoel bij heb, ben ik impulsief genoeg om er gewoon voor te gaan."

De Nederlandse Eilish en de Belgische Gianni zijn nu zo’n vier maanden samen. Hoewel hun relatie nog pril is, denken de twee zeker al na over hun toekomst samen. Tijd dus om Eilish te vragen naar hun plannen: “Ik ben impulsief genoeg om naar België te verhuizen.”

Langeafstandsrelatie

Eilish en Gianni wonen niet bepaald bij elkaar om de hoek, daardoor kunnen ze elkaar helaas niet elke week zien. Toch maken de twee er gewoon het beste van. “We proberen elkaar wel elk weekend te zien. We zijn het liefst natuurlijk zoveel mogelijk samen, maar door die afstand is het soms wel puzzelen”, vertelt Eilish aan Grazia. “Soms hebben we elk al een afspraak in het weekend staan en dan zien we elkaar een weekend niet. Maar dat hoort er nou eenmaal bij.”

Toekomstplannen

De oplossing om elkaar vaker te zien, is natuurlijk om dichterbij elkaar te gaan wonen of om zelfs al samen te gaan wonen. “Daar hebben we het zeker al eens over gehad. Ik sta er wel voor open om naar België te verhuizen. Wanneer? Dat zou ik nog niet weten. We weten in elk geval dat we samen een toekomst willen opbouwen.”

Naar een ander land verhuizen is een enorme stap. Toch vindt Eilish dat op de lange termijn geen probleem. “Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen en mezelf uit te dagen. Als ik ergens een goed gevoel bij heb, ben ik impulsief genoeg om er dan gewoon voor te gaan; naar België verhuizen en daar een leven proberen op te bouwen past wel bij me.”

Ook careerwise zien de lovebirds het wel zitten om samen iets op te zetten. “We hebben dezelfde interesses. Mijn haarlijn komt bijna van de grond en Gianni zit in de barberswereld. Op dat gebied zitten we al op één lijn. Bovendien vullen we elkaar goed aan. We zijn wel van plan om samen iets op te zetten.”

Beeld: Fotograaf: Antonela Delia 

Laatste nieuws