Te lief: Gigi Hadid en Zayn Malik hebben dezelfde tattoo voor dochtertje Khai

Mom and dad goals.

Gigi Hadid en lover Zayn Malik verwelkomden eind september hun dochtertje Khai. Nu blijkt dat de twee kersverse ouders dezelfde, bijzondere tattoo hebben laten zetten voor hun dochter.

Matching tattoos

Nieuws van de daken schreeuwen, dat is niets voor Zayn en Gigi. De twee waren lange tijd stil na de geboorte van hun dochtertje en maakten pas na vier (!) maanden de naam van het meisje bekend. Inmiddels komen de celebs weer langzaam terug de spotlights in. Zayn bracht onlangs nieuwe muziek uit en het topmodel verscheen op de cover van de Amerikaanse Vogue.

Daarnaast deelde Gigi met Vogue ook haar skincare routine. In een video vertelde ze alles over haar favoriete huidverzorgingsproducten en make-up, maar kijkers viel iets héél anders op. Je moet goed kijken, maar wanneer Gigi haar arm omhoog tilt kun je een piepkleine tattoo zien. Enne, dat is een heel bijzondere tatoeage. In het Arabisch is er namelijk 'Khai' getatoeëerd met rode inkt. Wauw!

Ook baby daddy Zayn heeft de naam van zijn dochtertje op zijn lichaam laten vereeuwigen. Net als Gigi koos hij voor rode inkt, maar hij heeft Khais naam op zijn pols laten tatoeëren. Als dat geen mom and dad goals zijn, dan weten wij het ook niet meer!

Thuisbevalling

In een interview met de Amerikaanse Vogue sprak Gigi voor het eerst openhartig over haar bevalling. Hoewel Gigi haar bevalling aanvankelijk anders voor zich zag, kozen het Amerikaanse model en haar vriend Zayn er wegens de coronamaatregelen voor om thuis te bevallen. Aan Vogue vertelde ze dat ze hiervoor kozen zodat haar moeder Yolanda Hadid en haar zus Bella ook bij de bevalling konden zijn.

Het ziekenhuisbed werd daarom verruild voor een opblaasbaar bad in de slaapkamer. Zayn, Yolanda, Bella en de vroedvrouw weken geen moment van haar zijde tijdens haar 14 uur durende bevalling. “Wanneer je iemand dat ziet doen, kijk je toch wel een beetje anders tegen diegene aan. Ik zag er waarschijnlijk gek uit”, lacht Gigi tijdens haar gesprek met de Amerikaanse Vogue. “I was an animal woman.”

“Ik wist dat dit de ergste pijn in mijn leven zou zijn”, herinnert Gigi zich van haar verwachtingen van de bevalling. “Maar je moet je eraan overgeven. Ik dacht: ‘Het is niet anders'.” Het was uiteindelijk Zayn die hun dochter opving aan het einde van de bevalling. “Ik had niet eens door dat ze eruit was”, weet Gigi nog. “Ik was zo moe en ik keek op en Zayn hield haar vast. Het was so cute.”

Beeld: Brunopress, Instagram, Twitter

Laatste nieuws