Temptations Jaydi laat tattoos van Sonny weghalen

"Ik was naïef en had er niet goed over nagedacht."

Het is inmiddels al een paar maanden geleden dat Temptations Jaydi het uitmaakte met haar vriend Sonny. Toch wordt ze nog dagelijks aan hem herinnerd. De beauty heeft namelijk een paar tattoos voor hem laten zetten.

Tattoos van Sonny

Dat Jaydi en Sonny niet meer bij elkaar zijn, daar is geen twijfel meer over mogelijk. Tijdens Temptation Island besloot de knappe brunette om voor zichzelf en haar eigen geluk te kiezen en liet ze Sonny in een videoboodschap weten na drie jaar een eind te maken aan hun relatie.

Helemaal uit haar leven is Sonny echter nog niet. Jaydi heeft namelijk nog een paar aandenkens aan haar ex-vriend op haar lichaam staan. Juist, tijdens hun relatie heeft ze haar liefde voor Sonny bezegeld met twee tatoeages. Enne, daar wil ze toch eigenlijk wel van af.

Naïef en niet nagedacht

Op Instagram plaatste Jaydi een pikant kiekje in lingerie. Een oplettende volger keek echter niet alleen naar de kanten setjes, maar zag ook dat haar tatoeage er wat minder zwart uitzag. Op de vraag of ze ze haar tatoeage aan het weglaseren was, antwoordde de beauty openhartig dat dit inderdaad het geval is. “Wat leuk dat je het opmerkt. Dat klopt, ik ben er drie aan het weglaseren”, reageert ze.

Om welke tattoos het dan precies gaat? Ook daar is de knappe brunette niet geheimzinnig over. “Eén is helaas in de loop van de jaren heel erg uitgelopen en de andere twee heb ik met Sonny gezet.” Hierbij doelt ze onder andere op de tekst 'Mrs. Sunshine' op haar arm (Sonny heeft de tekst 'Mr. Sunshine'). “De andere is Sonny zijn sterrenbeeld”, onthult Jaydi.

Waarom ze de tatoeages laat weghalen, dat zal voor niemand een verrassing zijn. “Ik was naïef en had er niet goed over nagedacht”, geeft Jaydi toe. “Daar moet ik nu voor op de blaren zitten.”

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws