Om deze reden onthult gravin Eloise geen details meer over haar liefdesleven

Aha!

Lees ook

Het leven van influencer Eloise van Oranje ligt continu onder een vergrootglas. De gravinfluencer is inmiddels redelijk gewend aan alle media-aandacht, maar heeft er ook het een en ander van geleerd. Zo weet ze één ding zeker: ze deelt geen details meer over haar love life.

Mening van anderen

In de nieuwste podcastaflevering van Club Next vertelt Eloise openhartig over haar leven als influencer. De gravinfluencer heeft inmiddels al meer dan 200 duizend volgers en krijgt hierom flink wat berichtjes op haar Instagram-account. Enne, je voelt 'm al aankomen. Deze comments zijn niet altijd even positief.

Toch laat Eloise zich hier niet door beïnvloeden. “Vroeger wilde ik door iedereen gemogen worden. Nu heb ik de mening van anderen totaal losgelaten”, vertelt Eloise. “Sinds ik mijn eigen Instagram-account heb, doen negatieve berichten me helemaal niks meer.”

Liefdesleven

Eloise is op Instagram een open boek en beantwoordt regelmatig allerlei vragen van haar volgers. Toch heeft de gravin er geen behoefte meer aan om dingen over haar love life te delen, aangezien ze hier naar eigen zeggen geen goede ervaringen mee heeft.

“Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit. Dat fragment over mijn dateleven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De Slimste Mens. Sindsdien deel ik er niks meer over, er ligt te veel druk op.” Aiii…

Bron: Spotify (FOMOFIEL), Story | Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook