Heftig! Jennifer Lawrenrece gewond geraakt tijdens filmopnames

Oh no!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jennifer

Jennifer Lawrence is natuurlijk een mega goede actrice en fans waren dan ook dolblij toen bekend werd dat ze weer in een nieuwe Netflix-film zal gaan spelen. Echter verlopen de opnames van die film niet zoals gepland, want Jennifer is namelijk gewond geraakt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Opnames

Het gebeurde tijdens de opnames van de nieuwe film Don't Look Up. Volgens TMZ ging een stuntscène waarbij een explosie nagebootst moest worden niet helemaal goed. Jennifer zat voor de scène samen met Timothee Chalamet in een restaurant. Een raam explodeerde, maar dat ging mis.

Jennifer kreeg een stukje glas in haar ooglid, dat vervolgens hevig begon te bloeden. Gelukkig bleek de verwonding mee te vallen, maar toch zijn de opnames tijdelijk stilgelegd.

Nieuwe film

De nieuwe Netflix-film Don't Look Up gaat over twee astronomen die de mensheid willen waarschuwen voor een naderende asteroïde die de aarde zou kunnen vernietigen. Naast Jennifer en Timothee spelen ook Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Meryl Streep, Kid Cudi, Rob Morgan, Cate Blanchett, Matthew Perry en Himesh Patel een rol in de film. Wij zijn heel benieuwd!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');