Aha! Zó wordt Tatta’s luie oog in Mocro Maffia gemaakt

Wow, wat knap!

Lees ook

In de hitserie Mocro Maffia speelt hij Tatta, de gevaarlijke rechterhand van De Paus. Robert de Hoog kan sinds de release van de serie niet meer normaal over straat. Hoewel hij in de serie nogal opvalt door zijn luie oog, heeft hij dit niet in real life en dus moet hij elke keer in de make-up. Hoe dat eraan toe gaat? Kijk mee.

Lui oog

“Toen ik op straat iemand tegen kwam met een lui oog, dacht ik: ja, dát moet ik doen. Het is een klein ding, maar heeft zoveel impact”, vertelde Robert vorig jaar in een interview met het AD.

Echter zorgde zijn luie oog voor veel verwarring bij bekenden van hem. “Ik dacht dat hij z’n oog gewoon dichthield”, “Ik dacht dat het echt was”, “Hij zat bij me in de klas vroeger en ik dacht nog: toen was er niets mis met zijn oog…”

Achter de schermen

Robert besloot door de vele reacties rondom zijn luie oog 'the making of' te delen op zijn Instagram. In die video kun je precies zien hoe zijn luie oog wordt gemaakt. “S/O @robspropshop en @robot_stout voor het harde werk op de set en daarbuiten om het zo goed mogelijk te krijgen,” schrijft hij. Aha!

Bron: Glamour | Beeld: Mocro Maffia, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook