Shocking! Is Temptation-Marco in Nederland alsnog de fout in gegaan?

Noooo, zou het?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptation

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave mag dan wel bijna afgelopen zijn, maar dat betekent niet dat het gedaan is met alle drama. De afgelopen week deed het een na andere juicy gerucht over de Temptation-deelnemers de ronde en ook vandaag is er weer het een en ander onthult.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Goodboy Marco

Deze keer is echter goodboy Marco aan de beurt, want er wordt gespeculeerd dat hij in Nederland alsnog in de fout gegaan zou zijn. Jep, dat lees je goed. Marco kon tijdens Temptation heel goed opschieten met Tahira, maar gaf tijdens de kampvuren wel gewoon steeds goede beelden af voor zijn vriendin Denise.

Ondanks dat hij Tahira zijn soulmate noemde, sliepen ze tijdens de dreamdate niet in een bed. Er lijkt dus niks aan het handje te zijn voor Marco, maar nu blijkt er alsnog iets gaande te zijn tussen hem en Tahira.

Drama

Even leek het erop dat Marco en Tahira elkaar niet meer te volgen op Instagram, en ook Denise leek Marco én Tahira unfollowed te hebben. Waarom? Dat blijft vooralsnog een raadsel. Zou Marco alsnog de fout in zijn gegaan met zijn soulmate? Of gaat het om een misverstand? Let op: inmiddels is het duidelijk geworden dat zowel Marco als Denise hun Instagramaccount offline hebben gehaald. De twee volgen elkaar nog wel, maar zijn al het drama rondom Temptation Island flink zat. Aha!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');