Wait, what?! Deze Harry Potter-acteur heeft niet alle films gezien

Hij laat weten op een gegeven moment gestopt te zijn met kijken.

Lees ook

Hoewel Harry Potter een van de meest populaire filmreeksen allertijden is, heeft Ron Weasley himself niet eens alle films gezien. Jep, dat lees je goed. Rupert Grint, die Ron speelt, vertelt namelijk aan Variety dat hij alleen de eerste drie delen heeft gezien.

Gestopt met kijken

“Ik heb waarschijnlijk wel de eerste drie delen gezien bij de premières, maar daarna ben ik gestopt met kijken”, vertelt Rupert. Hij vond het moeilijk om Rupert en Ron los van elkaar te zien en had daarom geen behoefte om de filmreeks verder te kijken.

Echter denkt hij daar nu hij vader is geworden van dochtertje Wednesday anders over. “Grote kans dat ik ze met haar wel moet kijken”, stelt hij.

Nieuwe reeks

Onlangs maakte HBO bekend de Harry Potter-reeks te willen voorzetten. Of Rupert daar weer te zien in zal zijn? Dat weet hij nog niet zo zeker. “Het zou ook gek zijn als het verhaal gewoon wordt doorgezet. Ik voel me op een vreemde manier best beschermend over mijn karakter. Ook als ik hem op tv zag. Dat was altijd een vreemde ervaring. Als het om een andere groep vrienden gaat, lijkt het me wel interessant”, aldus de acteur.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Harry Potter, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook