Dit is wat we weten over het tweede seizoen van Bling Empire

Fan van Bling Empire? Dan wil je deze nieuwe Netflix-realityserie ook zien

Bingen maarrrrr.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bling Empire Singapore Social

Heb jij de nieuwe Netflix-serie Bling Empire in één ruk uitgekeken? Dan hoef je niet bij de pakken neer te zitten. Netflix introduceert een nieuwe portie realitydrama met de serie Singapore Social. Je raadt het waarschijnlijk al. Ook deze serie staat in het teken van een wealthy vriendengroep.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Singapore Social

In de serie Singapore Social volgen we de levens van een groep jonge Singaporezen. We volgen het stel in hun weg naar geluk – en daar komt uiteraard een flink portie romantiek en drama bij kijken.

De vriendengroep bestaat uit een groot gezelschap influencers. Waaronder filmmaker Vinny Sharp, popartiest Tabitha Nauser, model Paul Foster, fashion influencer Mae Tan, blockchain ondernemer Nicole Ong en burlesque artiest Sukki Singapora.

Extravagante feestjes

Deze serie is duidelijk een gevalletje à la Bling Empire. Ook deze wealthy vrienden bezoeken het ene extravagante feestje na het andere. Naast een portie glamour krijgen we ook een kijkje in het werkleven en de personal issues van de castleden.

Hoewel de beschrijving van Singapore Social ons als muziek in de oren klinkt, is er ook wat commentaar op de serie. Kijkers vinden dat de cast niet realistisch is. Zo zou ieder castlid té Amerikaans zijn en geen juiste weerspiegeling geven van het leven in Singapore. Ook castlid Mae kan zich in dit commentaar vinden. Zij liet onlangs aan Today Online weten dat ze graag meewerkt aan een tweede seizoen, maar onder één voorwaarde.

"Ik doe alleen mee als ik een executive producer mag zijn", legt ze uit. Mae benadrukt dat ze invloed wil hebben op hoe de castleden neergezet worden in de show. Of Netflix een tweede seizoen gaat opnemen van de serie is dan ook nog niet duidelijk. Maarre, seizoen één is gelukkig al een goede portie binge-materiaal om een weekendje in lockdown door te komen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');