Zien: zo zag Dave Roelvink er vroeger uit

Die looks had de knappe Roevinktelg altijd al.

Lees ook

We herkennen Dave Roelvink aan zijn blauwe kijkers, hagelwitte tanden en een lichaam vol tatoeages. Onlangs liet hij zijn lockdown look zien, wat ons inspireerde om eens een duik in de archieven te nemen.

Razende reporter

Dave is een echte duizendpoot, dat is wel aan zijn Instagram te zien. Niet alleen poseert hij als model en stond hij geregeld achter de draaitafel, ook schitterde hij in tv-programma's als De Roelvinkjes en Expeditie Robinson. Onlangs heeft hij zijn cv nóg verder uitgebreid. De afgelopen weken was Dave op Instagram namelijk te zien als 'razende reporter'. Daar deed hij verslag van de rellen in Amsterdam.

Zijn vader Dries Roelvink liet zich bij Radio Veronica uit over de rol van zijn zoon als 'relreporter'. Hoewel het volgens Dries goed gaat met zijn zoon, schrok hij enorm van Dave zijn acties. Volgens zijn vader is Dave veel bezig met zijn volgers op Instagram – waarvan het aantal inmiddels al op ruim 600.000 volgers staat. Ondanks de goedbedoelde adviezen van zijn vader, lijkt Dave niet te willen stoppen. “Volgens hem was het zo succesvol op Instagram, dat hij zei: ‘Als het weer gebeurt, dan ga ik weer’.”

De archieven in

Een grote zoektocht door zijn Instagram leert ons dat Dave zijn eerste kiekje maar liefst 373 weken geleden plaatste. Op 8 december 2013, om precies te zijn. De knappe Amsterdammer begon zijn digitale fotoalbum met een zwoel modellenkiekje. Zonder zijn bekende tatoeages in zijn nek en op zijn borst en schouders, maar wél met zijn o zo bekende intense kijkers.

In de archieven kwamen wij ook nog een oud kiekje tegen met een ander gezicht. Juist: daar zien we Dave poseren met een piepjonge Lil’ Kleine. Hoe schattig!

Bekijk hieronder enkele throwback kiekjes van Dave:

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook