Trend du moment: kniehoge wijde laarzen

Flirterig, comfortabel en brutaal: de nieuwe lingeriecollectie van & Other Stories en Le Petit Trou

Hier worden we héél hebberig van.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Le Petit Trou x & Other Stories

Als we de perfecte lingerieset moeten omschrijven dan kiezen we voor comfy, sexy en vrouwelijk. Enne, niet geheel onbelangrijk. De items moeten geschikt zijn voor vrouwen van alle soorten en maten. Le Petit Trou en & Other Stories sloegen hun handen ineen en lanceren een lingeriecollectie die voor inclusiviteit staat. And we love it.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zelfverzekerd gevoel

De nieuwe co-lab-collectie van Le Petit Trou en & Other Stories geeft je een zelfverzekerd gevoel in lingerie. Met deze collectie willen de ontwerpers vrouwen laten zien dat we het allemaal verdienen – en ook zeker kunnen – om er goed en stralend uit te zien in lingerie.

Le Petit Trou en & Other Stories willen een collectie die voor inclusiviteit staat. Oftewel: voor iedere vrouw, met elke vorm en elke maat. "De co-lab collectie is flirterig en comfortabel, maar ook een beetje grappig en brutaal. Het is fantastisch als wij, vrouwen, onszelf accepteren zoals we zijn, en ik geloof dat deze co-lab ons eraan herinnert om onszelf niet al te serieus te nemen", vertelt Zuzanna Kuczyńska, designer en founder van Le Petit Trou.

11-delige collectie

“Le Petit Trou slaagt erin om het sensuele te combineren met het draagbare, wat gemakkelijker gezegd dan gedaan is met lingerie. De details, zoals strikbanden of ruches, zijn zo overwogen, en natuurlijk past alles perfect", aldus Rocky Ekenstam af Brennicke, Director Brand and Creative, & Other Stories.

Goed passend, goed gemaakt en modieus, zo wordt de co-lab van Le Petit Trou en & Other Stories omschreven. De items bevatten veelkleurige glitterstippen, sterren- en stunning maanprints. De 11-delige collectie bevat onder andere matching beha's en onderbroeken, slaapsetjes en badjassen. De items zijn verkrijgbaar in een kleurenpalet van blush roze, zwart, grijs en een vleugje goud. En geloof ons: ieder item is even stunning.

Benieuwd naar de collectie? Je shopt alle items via deze link.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');