Matt Czuchry hint op nieuw seizoen Gilmore Girls 

Matt Czuchry speelde de charismatische Logan Huntzberger in Gilmore Girls.

Matt Czuchry heeft alle Gilmore Girls-fans hoop gegeven op een vervolg op de reboot. Zo deelde de acteur onlangs dat hij weet wie de baby daddy is van Rory Gilmore’s kindje, maar wil hij niet verklappen wie het is. En dat heeft alles te maken met een mogelijk nieuw seizoen…

Baby daddy

Het einde van de Gilmore Girls-reboot eindigde met het nieuws dat Rory in verwachting is van haar eerste kindje. Sindsdien willen fans van de serie weten wíe de vader is. Tijdens een chat met Us Weekly deed Matt uit de doeken dat hij wel degelijk weet wie de baby daddy is. Alleen wil hij niet vertellen wie.

“Ze (de makers, red.) hebben me verteld wie de vader van de baby is. Ze vertelden dat ik het kon delen met wie ik maar wil, maar dat heb ik nooit gedaan”, begint de acteur. “Dat is aan hen om te vertellen. Het is aan Amy en Dan (de makers, red.) om dat bekend te maken. Het voelt niet juist als ik het vertel.”

Nieuw seizoen?

Bovendien heeft de acteur nog een reden waarom hij de secret info niet wil delen. Zo deelt Matt dat het bekendmaken van de baby daddy een nieuw seizoen in de toekomst kan verpesten.

“Als we een nieuw seizoen mogen opnemen, kunnen ze van gedachten veranderen over wie de vader is. Dat zijn de redenen waarom ik nooit heb verteld wat ik op de set hoorde.” To be continued…

Bron: The News | Beeld: Gilmore Girls: A Year In The Life

Laatste nieuws