Prince Charmings Dignum over de heren in de villa: ‘Er zaten zeker jongens tussen op wie ik zou kunnen vallen’

Prince Charmings Dignum doet boekje open over zijn nieuwe liefde

Naar eigen zeggen zijn Dignum en zijn nieuwe liefde inmiddels exclusief.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Prince Charming Dignum

Tijdens zijn Prince Charming-avontuur vond Dignum helaas geen liefde. Toch lichtte hij tijdens de reünie-aflevering een klein tipje van de sluier op over zijn love life. In de nieuwe podcastaflevering van Kiki Düren vertelt Dignum er openhartig over.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Liefdesleven

Volgens de Prince Charming-deelnemer leerde hij zijn nieuwe liefde al kennen voordat hij meedeed aan het tv-programma. "Maar in eerste instantie was ik nog niet heel erg geïnteresseerd", legt Dignum uit. Toch hielden de twee contact en werd het steeds gezelliger. "Alleen toen vertrok ik naar Sicilië voor Prince Charming."

Eenmaal terug in Nederland kwam Dignum weer in contact met diezelfde man en hadden ze het opnieuw erg gezellig. Of de twee een relatie hebben? "Nee, het is nog niet echt vriendje-vriendje", lacht Dignum.

Exclusief

"We hebben wel op kerstavond – heel romantisch – afgesproken om exclusief te zijn", legt Dignum uit. "Dat is een heel grote stap, zeker voor homo's." Naar eigen zeggen vindt hij het moeilijk om zich te binden, en zijn nieuwe liefde zit in hetzelfde schuitje.

"Een relatie voelt gelijk als een verplichting, dan moet je er ook echt wat van maken. We zijn exclusief low key, ik kan dat iedereen aanraden", lacht Dignum. "We zitten nu wel in een fase waarin we ook volledig onszelf kunnen zijn, en ons heel kwetsbaar op durven te stellen. Dat is heel mooi om te zien." Of de twee binnenkort officieel een relatie zullen hebben? "Het gaat de goede kant op", weet Dignum te vertellen. Cute!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');