‘Kylie Jenner en Travis Scott zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar’

Rumor has it dat de twee een verzoening niet uitsluiten.

Hoewel de relatie van Kylie Jenner en Travis Scott strandde, hielden de twee nog goed contact omwille van hun dochter Stormi (speaking of ex-relationship goals). En over dat contact gesproken: de twee lijken nog altijd erg close te zijn.

Nog verliefd

Afgelopen weekend kwamen Kylie en Travis samen om de derde verjaardag van dochter Stormi te vieren. De twee zijn gek op hun kleintje en als we een insider mogen geloven zijn de twee ook nog stapelgek op elkaar.

Een bron spilled the beans aan E!News over de relatie tussen Kylie en Travis. Volgens de ingewijde zijn de twee nog stapelgek op elkaar. “Kylie en Travis are still madly in love. Als ze samen zijn kun je zien dat er nog veel liefde tussen hen is. Ze beginnen beiden te stralen en lijken erg gelukkig.”

Verzoening

De twee gaan dan momenteel niet als lovers door het leven, maar de bron sluit een rekindling van hun romance niet uit. “Kylie en Travis spenderen veel tijd samen met Stormi als gezin. Ze sluiten niet uit dat ze ooit weer samenkomen”, aldus de insider. Who knows!

Bron: E!News | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws