Hilarisch: Tabitha deelt eerlijke post over zwangerschap

Chantal Bles staat met emotioneel bericht stil bij Wereldkankerdag

“We nemen niets voor lief.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Chantal Bles

Het is een emotionele dag voor Chantal Bles en Robert Doornbos. Vandaag is het Wereldkankerdag én twee jaar geleden dat hun dochtertje Jada schoon is verklaard. De styliste staat op Instagram daarom stil bij deze dag.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Tumor

Chantal en haar familie hebben een heftige periode achter de rug. Zo belandde het jonge gezin een paar jaar geleden in een emotionele rollercoaster toen een grote tumor bij de toen tweejarige Jada werd ontdekt. Het meisje onderging chemotherapie en operaties, en na tien maanden strijden kreeg ze op Wereldkankerdag op 4 februari 2019 te horen dat ze schoon is verklaard.

"Het blijft een onwerkelijk gevoel… het feit dat we dit hebben mee moeten maken”, schrijft Chantal hierover op Instagram. “Gelukkig is het goed afgelopen bij ons en beleven we nu iedere dag als een bijzondere dag.”

Dankbaar

“We nemen niets voor lief, zijn dankbaar in het leven voor onze gezonde kindjes om ons heen en de liefde die we voor elkaar hebben”, vervolgt de stylist. Ook staat Chantal stil bij het feit dat er veel mensen zijn die op dit moment strijden tegen kanker.

“Op Wereldkankerdag branden we een kaarsje voor ieder gezin dat aan het strijden is. Iemand heeft moeten verliezen of juist, net als wij, schoon zijn”, schrijft Chantal. “Lieve mensen, vier het leven. Sta wat meer stil bij wat je wel hebt”, adviseert de stylist haar volgers tot slot.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');