Chrissy Teigen moet geopereerd worden aan endometriose

"Ik voel echt schoppen in mijn buik", laat Chrissy weten.

Lees ook

Begin oktober brachten Chrissy Teigen en John Legend het nieuws over een miskraam naar buiten. Het koppel ging een heftige periode tegemoet en dealde met het verlies van hun zoontje Jack. Via Twitter maakt Chrissy nu bekend dat ze geopereerd moet worden aan endometriose.

Endometriose

Endometriose is weefsel dat op baarmoederslijmvlies lijkt, maar zich buiten de baarmoeder bevindt. Bijvoorbeeld op de eierstokken, eileiders, darmen, blaas of het buikvlies. Deze stukjes weefsel doen mee met de menstruatie, en dit kan enorm pijnlijk zijn.

Daar komt nog bij dat de pijn die Chrissy ervaart haar doet herinneren aan haar miskraam. “Mijn kleine Jack zou deze week eigenlijk zijn geboren, dus ik voel me niet zo goed. Ik voel echt schoppen in mijn buik, maar het is geen fantoompijn”, laat Chrissy weten.

Onder het mes

Chrissy vervolgt dat ze deze maand extra veel last heeft van haar buik. “Ik word morgen geopereerd aan endometriose, maar de pijn van mijn maandelijkse periode voelt deze maand echt precies als babyschopjes.”

Via Twitter deelt Chrissy ook een video van haar buik. Op de video is te zien dat haar buik ook daadwerkelijk beweegt. “Kijk hier eens naar, het houdt nooit op”, schrijft Chrissy in het bericht op Twitter. Uiteraard sluit het model – sarcastisch als ze is – het berichtje af met een grapje. “Hoelang duurt de herstelperiode? Kan ik al snel weer soep maken?”, grapt ze.

Bron: Twitter (Chrissy Teigen), VIVA | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook